Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik örök szerelem? Barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik örök szerelem? Barátommal 9 hónapig voltunk együtt, szerettük egymást minden jó volt. Aztán vmi elromlott és ő elhagyott.2hónap után megkeresett és azzal állt elő hogy egy laza kapcsolatot szeretne (tehát csak szex)!

Figyelt kérdés
Az oké hogy pasiból van de miért nem keres vki mást erre a laza kapcsolat szerepre?
2008. jún. 7. 10:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első kérdésre: létezhet, de elég ritka.

A másodikra: azért nem keres mást erre a szerepre, mert sokkal macerásabb lenne, és kisebb eséllyel indulna. Gondold el, odaáll egy vmennyire idegen csaj elé, hogy én csak szexet szeretnék. Benne vagy? Biztos lenne, aki belemegy, de sok pofáraesés után. :)

(Csak egy vélemény - voltam ilyen kapcsolatban, és nagy eséllyel vmelyik részről baromi nagy fájdalommal zárul.)

2008. jún. 7. 11:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Szóval ezzel azt akarta mondani, hogy a szex jó veled, de felvállalni már nem akar? Én ott helyben felpofoztam volna!

Összetett a kérdésed, hiszen először azt kérdezted, létezik-e örök szerelem... Hát, ahogy nézzük. Egyrészt ehhez két ember kell, másrészt a körülmények szerencsés együttállása. Magyarán ha minden klappol a környezetetekben, akkor valóban kevesebb energiát kell belefektetni a kapcsolatba ahhoz, hogy jól működjön.

A tudomány azt mondja, hogy a szerelemért felelős hormon a termeléstől számítva két évig marad a szervezetben. Hát, én ezt nem kezelném készpénzként... Láttam már egymás mellett megöregedő embereket, akik még 80 évesen is olyan gyengédek voltak egymással, mintha tegnap ismerkedtek volna meg. Tisztelik, becsülik egymást, és ők komolyan gondolták a holtomiglan-holtodiglan című fogadalmat. Vajon aki pár hónap után elhagy, az valóban téged szeretett, vagy csak egy illúziót?

Azt írod, minden jó volt, aztán valami elromlott, és ő elhagyott. Mi is romlott el? Erre kéne most válaszolnod magadban. Egy kapcsolat megromlásához ugyanis - lehet, nagyon közhely - de két ember kell. Továbbra is azt gondolom, hogy aki elhagy, aztán próbál visszamászni a szőnyeg alatt, de kizárólag a szex miatt, az nem tisztességes ember. Vagy szeret, vagy nem. Nincs olyan, hogy csak a teste kell valakinek, és szerintem rendesen lealacsonyítanád magad, ha mindezek után odadobnád magad neki koncként...

2008. jún. 7. 11:15
 3/14 anonim ***** válasza:

"A tudomány azt mondja, hogy a szerelemért felelős hormon a termeléstől számítva két évig marad a szervezetben. Hát, én ezt nem kezelném készpénzként... Láttam már egymás mellett megöregedő embereket, akik még 80 évesen is olyan gyengédek voltak egymással, mintha tegnap ismerkedtek volna meg."

Szerintem ez a szenvedélyes szerelemért felelős hormon lehet. Később is szeretik egymást az emberek, de már nem olyan tűzzel, mint kezdetben. Az időseknél meg ez már tényleg átalakulhat tiszteletté és megbecsüléssé :)

2008. jún. 7. 11:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon édik vagytok!
2008. jún. 7. 11:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Igazad van és ha belementem volna nagy eséllyel én lettem volna az akinek ez fajdalommal jár!
2008. jún. 7. 11:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Pontosan igy van ahogy mondod! A szex mindig is jo volt, es sztem ezert is engem keresett meg. Mert ez tenyleg kenyelmesenk tunt neki..
2008. jún. 7. 11:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi romlott el! en mar nem hiszek a holtodiglan holtodiglanban! sajnos semmi nem biztos
2008. jún. 7. 11:54
 8/14 A kérdező kommentje:
És ha már nem olyan tűzzel szeretek mint az elejen akkor erdemes e vajon egyutt maradni?! Mert szerintem sokan itt rontjak el
2008. jún. 7. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Soha, senki nem szeret később olyan tűzzel, mint az elején. Ha úgy szeretne, meghalna drogtúladagolásban, ugyanis a szervezet fenil-etil-amint termel, ami az amfetaminhoz hasonló szer, és ezért pörög annyira. Ennek a termelése kis idő után leáll.
2008. jún. 7. 12:10
 10/14 A kérdező kommentje:

De ez igy nem igazsag! :(

En eltudnam képzelni az eletem hatralévő reszet ugy h egy ferfival elnem le. De ezt sajnos a pasik nem igy gondoljak

2008. jún. 7. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!