Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem? Barátommal 9 hónapig voltunk együtt, szerettük egymást minden jó volt. Aztán vmi elromlott és ő elhagyott.2hónap után megkeresett és azzal állt elő hogy egy laza kapcsolatot szeretne (tehát csak szex)!
Figyelt kérdés
Az oké hogy pasiból van de miért nem keres vki mást erre a laza kapcsolat szerepre?2008. jún. 7. 10:56
11/14 anonim válasza:
De, egy idő után így fogják ők is gondolni (na jó, nem mindegyik). V.színű fiatalok vagytok még. Hidd el, be kell nőni a fejüknek. :))
12/14 A kérdező kommentje:
Az mondjuk igaz h ő még fiatal (20). Én meg 22 vagyok. Nehéz az élet! Legalábbis nehéz rendes pasit találni...
2008. jún. 8. 09:22
13/14 anonim válasza:
Két külön dolog a tüzelő szerelem és az, hogy melletted marad-e. A tűz nem szűnik meg, csak takarékra állítja magát, és más dolgok kerülnek előtérbe. Ez nem jelenti azt, hogy felbomlik a kapcsolat, csak átalakul.
14/14 A kérdező kommentje:
Bennem is atalakultak mar az erzesek és ez szerintem egy idő utan normalis is! De en ettol meg nem akartam elhagyni! Csak a pasik ilyenek!
2008. jún. 8. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!