Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám lefeküdt azzal aki tetszik. Mit csináljak?
14 év van anyám, és a srác között. Köztünk a sráccal pedig 8 év. Múltkor elkértem anyu telefonját, hogy megnézzek rajta valamit, mivel nem volt nálam telefon. Amikor már nagyban keresgéltem, felugrott felül a szövegcsík, és a kiszemeltem neve volt ott, és az üzenet tőle; "akkor élvezted a tegnap estét?;)"
nem léptem bele az üzentekbe, mivel nem szeretek más dolgaiban turkálni. Tegnap anyám este elment, és ma hajnalban jött vissza. Nem gondoltam volna, hogy pont azzal fekszik össze, aki nekem tetszik. Nekem ez olyan kellemetlen. És ezek után még van képe, nekem csapni a szelet. Ezek után úgy vagyok vele, hogy inkább hanyagolom. Nekem ez túl sok. Gusztustalan az anyám részéről, és a srác részéről is. A srácról mindenképpen lemondjak, ugye? Mert ha összejönnék vele, akkor gondolom megtörténne mégtöbbször. Anyámban pedig, nagyon nagyot csalódtam. Nem tudja, hogy tudom, de nem is szeretném neki elmondani.
21/L
Tudod, nézd meg az anyját, vedd el a lányát.
Milyen király lehet, anyja, aztán a lánya... :D
Ne törődj vele,a családban marad.
Nem is biztos ,hogy szexeltek."Élvezted" lehet más is ,pl.kaja ,film stb.
#6 örülnék neki hidd el, ha kamu lenne
#7 a srác tudta, egy jó ideje már udvarol:) anyámmal ilyenről nem tudok beszélni, mivel nem az a "törődőm a lányommal" típus. pedig utalgattam rá, de szokás szerint, csak a telefonján lógott.
Ahogy a mondás tartja, nézd meg az anyját, vedd el a lányát!
A srác tartotta magát hozzá, anyud mindenesetre le lett alaposan csekkelve.
Ha neked ez sok, hagyd a pasit, sok hal van még a tengerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!