Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhíztam, vajon mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhíztam, vajon mennyire vagyok kövér férfiszemmel? Zavaró lenne az ágyban ez az alak?

Figyelt kérdés

[link]

28/N

2017. aug. 17. 15:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a negatív kommentelőkkel. Szerintem nem vagy elhízva. Épp hogy mindenhol van egy kis husi, hurkákcska, fognivaló :D. Nálam ez a "belépő" szint, még ennél jóval kövérebb lányokkal is ismerkedem. Ha szeretnél beszélni róla, esetleg ismerkedni akkor írj.

25/F

2017. aug. 18. 16:55
 32/37 anonim ***** válasza:
46%

Ki nem állhatom a mai pálcikaember divatot, nem szívelem a szárazkóró csajokat. De ez már a másik véglet. Lehet, hogy a Rubens-korban egy remek csaj lettél volna, de manapság csak egy kövér lány vagy a sok közül.

Szerintem keress rá a faszbukon valamelyik regenor csoportra. A legegészségesebb fogyási lehetőség.

2017. aug. 18. 17:24
 33/37 anonim válasza:
Ha kedves vagy nekem mind 1 lenne :). Sajnálom a rosz kommenteket ilyen a világ.
2017. aug. 18. 22:47
 34/37 anonim ***** válasza:

Nagy szemetek vagyunk hogy szóltunk, ki fog purcanni, és az utolsó 15 évében csak szenvedni fog, ja :)

Szerintem meg az a szemétség amikor egy nő önbizalmát és elvárásait lecsökkentitek, hogy legyen esélyetek...

2017. aug. 19. 08:51
 35/37 anonim ***** válasza:

Arányosan híztál el. A tested nőies. Nőből vagy, a puncid biztos finom és szép nagy melleid vannak. Az alakod szexuálisan vonzó. Nem azt mondom h lehetne menőzni egy ilyen testű barátnővel a strandon, de ha amúgy vonzó a személyiséged és valaki párkapcsolatot akarna veled, akkor az ágyban ez izgató és szexi lenne. Én nem dobnálak ki az ágyamból az biztos.

Viszont én úgy gondolom hogy a világ úgy működik hogy az esetek nagy százalékában csak azt kapjuk amit megérdemlünk, vagy amire érdemesek vagyunk. Tehát ritkaság számba menne ha ezzel a külsővel meg tudnál fogni egy Brad Pitt külsejű pasit. Tehát te ezzel a külsővel szintétn kis mackós férfit fogsz kapni, hacsak nem találsz egy olyan sportos macsót akinek csak és kizárólag te kellesz. Merthogy erre is van esély és ezt az élet számtalanszor bebizonyította már. Béres Alexandra testével persze sokkal jobb pasikat is megkaphatnál, mindamellett hogy ismét csak az élet bizonyító erejét tudom hangoztatni miszerint Alexandrának a férje egy kopaszodó köpcös alak. :)

Amúgy pedig minden tiszteletem a tied mert tettél ki saját képet. Ez érett személyiségre vall.

A többieknek meg ne higgy! Nem vagy elhízva! Igaz hogy kissé kövér vagy de arányosan vagy az. A testalkatod nem erős, és minden ami látszik az ugyan zsír, de a legtöbb nőnek ez aránytalan és csúnya, neked viszont jól néz ki. Én simán és örömmel lefeküdnék egy ilyen testű nővel mert vonz, annak ellenére hogy más az ideálom. :)

35F

2017. aug. 20. 18:18
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem zavaró, nagyon szexi vagy meghízva. Tény, hogy kövér vagy, de szép nőies alakod van, nekem például nagyon tetszel a hájaiddal együtt. :-) Ha van kedved ismerkedni, jelezd privátban.
2017. aug. 21. 06:45
 37/37 anonim ***** válasza:
Irigylem a pasidat. Bárcsak nekem lenne gyönyörűen telt barátnőm.
2017. aug. 21. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!