Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhíztam, vajon mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhíztam, vajon mennyire vagyok kövér férfiszemmel? Zavaró lenne az ágyban ez az alak?

Figyelt kérdés

[link]

28/N

2017. aug. 17. 15:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
Alapvetően a nőies nőket kedvelem, de ez nekem sok.
2017. aug. 17. 16:11
 12/37 anonim válasza:
45%

Szerintem eddig mindegyik válasz hülyeség!

Ez a Te tested. Ha nem teszik így, akkor sportolj, fogyózz, csinálj valamit, a lényeg, hogy egészséges legyél, neked tessen és jól érezd magad a bőrödben.

Ha jól érzi magát egy lány a saját testében, akkor simán lehet olyan erős kisugárzása és lehengerlő magabiztossága a súlyától/X-lábától/lógó cicijétől függetlenül, hogy a fickók fürtökben fognak rajta lógni.

A testedhez egy fej is tartozik, ami a fotón nincs rajta. És dolgok abban dőlnek el.

39/F

2017. aug. 17. 16:11
 13/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem fogok fürtökben lógni olyanon... akin nem találok semmi vonzót... én is lehetek magabiztos meg egyebek, ha mondjuk 110 kg vagyok, és kb beleizzadok a székbe... majd biztos tetszenénk így a nőknek:-) csak tapadnának rám. Vagy inkább taszítanám őket...
2017. aug. 17. 16:20
 14/37 anonim ***** válasza:
74%

Mivel jol lepontoztak a kerdesre adott valaszomat gondolom nem tetszett vagy a kerdezonek vagy akarki masnak. Akkor figyeld ezt

Szerintem legyel ennel igenyesebb mintsem hogy attol teszed fuggove hogy elkezdesz fogyni hogy a felhasznalok mit valasozlnak neked. Ha sajat magaddal nem foglalkozol akkor mi az ami szamit neked az eletben ? Szerintem kezd el a fogyokurat surgosen mert hosszutavon nem egeszseges ennyi tulsullyal elni. Nem ertem hogy sikerult ennyit magadra szedned. Emeld fel a popokadat es irany az edzoterem. Sok sikert

2017. aug. 17. 16:57
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is sok ez. Nincs ertelme finomkodni, tulsulyos vagy. Kerdes, hogy le szeretnel e fogyni es tenni a jo alakoder? Mi a magassagod? Ha pl 165 cm vagy akkor az 55 kg a tokeletes sulyod. Magassag minusz 110. Hajra!
2017. aug. 17. 17:00
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

Sok ferfinek bejossz. Nekem is van vagy krt haverom aki simann levarrna.

Engem nem tudnal felszedni.

2017. aug. 17. 17:02
 17/37 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon kövér vagy. Hogy hízhattál így el?
2017. aug. 17. 17:44
 18/37 anonim ***** válasza:
28%
Barátnőm hasonló alkatú, még pocakban kicsit több is és engem nem zavar. Van mit fogni rajta. :)
2017. aug. 17. 18:59
 19/37 anonim ***** válasza:
47%

A fogyókúra egy baromság. Arra jó, hogy elhízz. Nem ennyire, hanem sokkal jobban.

Életmódváltozás kell. Ilyen testalkattal edzeni sem lehetne egy fél évig. Miután elértél egy szintre, ahol már nincs rajtad ennyi zsír, akkor lehet kezdeni edzeni. Szóval rohadt sok munka van vele. Sok ideig tart.

De szerintem az elhízásért sokkal többet kell tenni, mint a fogyásért.

2017. aug. 17. 19:12
 20/37 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy lenne. Sőt. Én szeretem ha egy nőn van fognivaló és engem nagyon izgatnak a ducibb nők úgy hogy nyugi
2017. aug. 17. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!