Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhíztam, vajon mennyire vagyok kövér férfiszemmel? Zavaró lenne az ágyban ez az alak?
#20 Nyugi majd elvisz a szivinfarktus 50 évesen juhúú:) tényleg baromi jó...
Az egy dolog hogy van akinek vonzó, egy időben engem is vonzottak a telt nők, de egyrészt kérdező, akik itt nyáladzanak azokkal te sem bújnál ágyba szóval ne legyen mérvadó, másrészt jószándékból vagyunk őszinték veled.
Őszinte leszek: rajtad már elég sok a zsír, és sajnos ez nem egészséges. Jó hír, hogy ha elkezdesz kardio edzést végezni és jobban odafigyelsz a kajádra, akkor valószínűleg hamar meg fog indulni a fogyás.
Ha a nassolás/cukros löttyök az elhízásod okai, akkor már azzal is nagyon sokat fogsz fogyni, ha ezeket kiiktatod az 'étrendedből.' Igyál sok, ízesítés nélküli vizet! Ha elsőre nem megy, akkor facsarj bele egy kis citromlét, de semmi cukor!
Én voltam már együtt kövér pasival, szóval valójában az alak nem zavar, és ha férfi lennék, akkor is lehet, hogy tudnék kövér nőhöz vonzódni. Az viszont aggasztó, hogy ez nem túl egészséges. Én is voltam már nagyon elhízott (azóta lefogytam) 6-7 éve, és olyankor azt vettem észre, hogy fulladok a lépcsőn. Nem volt jó.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!