Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhíztam, vajon mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhíztam, vajon mennyire vagyok kövér férfiszemmel? Zavaró lenne az ágyban ez az alak?

Figyelt kérdés

[link]

28/N

2017. aug. 17. 15:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
Simán bevállalnálal. Szetintem nem gáz. Sőt engem felizgat ha egy ilyen alaku csaj áll meztelen előttem.
2017. aug. 17. 20:03
 22/37 anonim ***** válasza:
33%

#20 Nyugi majd elvisz a szivinfarktus 50 évesen juhúú:) tényleg baromi jó...

Az egy dolog hogy van akinek vonzó, egy időben engem is vonzottak a telt nők, de egyrészt kérdező, akik itt nyáladzanak azokkal te sem bújnál ágyba szóval ne legyen mérvadó, másrészt jószándékból vagyunk őszinték veled.

2017. aug. 17. 20:14
 23/37 anonim ***** válasza:
17%
Még jó hogy nem evés közben néztem meg. Olyan vagy mint egy elcseszett ballon. Életmód váltás sürgősen ha nem akarod hogy elvigyen az infarktus 40 évesen.
2017. aug. 17. 20:23
 24/37 anonim ***** válasza:
61%
Kicsit napozhatnál, barnább színnel nem lenne annyira vészes. Ha szép arcod van, ettől még örömmel lefeküdné veled ;)
2017. aug. 17. 22:32
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az extra duci nők tetszenek 100 kg felett, szóval nekem ez még kevés is.
2017. aug. 18. 07:07
 26/37 anonim ***** válasza:
Bejövős
2017. aug. 18. 07:54
 27/37 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: rajtad már elég sok a zsír, és sajnos ez nem egészséges. Jó hír, hogy ha elkezdesz kardio edzést végezni és jobban odafigyelsz a kajádra, akkor valószínűleg hamar meg fog indulni a fogyás.

Ha a nassolás/cukros löttyök az elhízásod okai, akkor már azzal is nagyon sokat fogsz fogyni, ha ezeket kiiktatod az 'étrendedből.' Igyál sok, ízesítés nélküli vizet! Ha elsőre nem megy, akkor facsarj bele egy kis citromlét, de semmi cukor!

Én voltam már együtt kövér pasival, szóval valójában az alak nem zavar, és ha férfi lennék, akkor is lehet, hogy tudnék kövér nőhöz vonzódni. Az viszont aggasztó, hogy ez nem túl egészséges. Én is voltam már nagyon elhízott (azóta lefogytam) 6-7 éve, és olyankor azt vettem észre, hogy fulladok a lépcsőn. Nem volt jó.

21/L

2017. aug. 18. 12:38
 28/37 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi vagy. Tökéletes alak. Jó így ahogy vagy...
2017. aug. 18. 14:00
 29/37 anonim ***** válasza:
a 28 as valszolonak uzenem hogy lehet hogy szexi de hol marad szegeny nonek az egeszsege ? ha most 28 evesen ilyen alakja van ha nem teszi semmit es tovabbfolytatja az eddigi eletet akkor40 eves korara meg 10 ra es igy tovabb. Nem egeszseges elhizni es nem is lesz esztetikus..
2017. aug. 18. 14:23
 30/37 anonim ***** válasza:
Az elozo voltam: javitva a hozzaszolasomat meg 10 kilot felfog jonni ra
2017. aug. 18. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!