Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb,35 fölötti nők, beindítana titeket egy 26 éves, sportos, szűz pasi szüzességének az elvétele?
Végülis 2 dolgot csinálhat az illető
1, vár rendes kapcsolatra, persze nehezebb szűzként, mert van akinek ez kizáró ok,de akkor úgyis vége lenne más miatt, mert érdemes együtt lenni annak nem gond
2, felszed vmi ribit akinek nem kell tudnia hogy szűz és elvesziti, persze ettől nem lesz tapasztalt mivel az nem szeretkezés hanem bszás
Bocs hogy nem 35feletti nő voltam, de gondolom ártani nem ártott a válasz :)
10# Jó megközelítés:)
11& Nem, sőt. Leesett, hogy én is rossz aspektusból közelítettem meg a dolgot:)
Látod, még mindig jobb felszedni egy ribit, mint prostihoz menni. Szerintem a büszkeséget dobja el az ember, de nem csak ha szűzként fut prostihoz, egyébként is.
Ha 26 évesen még szűz vagy,akkor csak nem lehetsz annyira sportos, jó kiállású, jóképű...Amúgy külön-külön beindítana,ha egy sportos,jóképű fiatal srácnak én lennék az első, ha mondjuk olyan 17-18 körül van,tehát nem amiatt szűz, mert nem tud felszedni egy nőt. És egy szintén sportos,stb.25 körüli férfi is beindítana, ha már egy 25 körüli szintjén van, tehát már ért a nők nyelvén, nem kell tanítgatni.
Viszont a szűzesség, és a 25 feletti kor együtt rossz ómen,nem vállanám el.
36/N
Attól még, hogy itt bármiket írnak néhányan sztem simán összejöhet a srácnak, amit javasoltál.
Na jó, ha nem is simán, de összejöhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!