Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kockahas, izmos felsotest sportos, lent is jol megaldva. Tetszene? milyen nektek az idealis pasi testileg?
"Az ideális pasi nem létezik,ezért később beérik egy méretesebb fass.al és a pénzzel is."
Nem mindenki k#rv@ és plázapic$@! Vannak normális nők is, csak azok nem zülleni járnak. És nem plázákban növesztenek visszereket. Én pl. 25 évesen 186cm magasan, vékonyan inkább egyedül vagyok, összesen 2 páromat tudom magam mögött, lovagolok, az én "plázám" a Decathlon lovasrészleg. Mivel nem szeretem a szórakozóhelyeket, így a lovassporton meg a kerékpáron kívül nem járok el másfelé. Ennél fogva fiúm sincs 2 éve már... Nincs így nemi életem sem. Nem szégyellem, mert nem akarok Qrva se lenni. A volt barátaim ha megleptek valamivel, annak mindig örültem, mert az vagy kaktusz volt (igen, mert imádom a kaktuszt, gyűjtöm is őket) vagy cuki lovas kalaptü volt. Vadászboltból vette az előző párom. Fém patkóban fém lófej. És igen. Én ezeknek is nagyon tudtam örülni. A legjobban pedig annak, ha elmentünk romantikázni az erdőbe (ne rosszra gondoljatok, túráztunk). Igazából azért nem megy az ismerkedés, mert nem igazán járok ki.
Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy.
túl szép, hogy igaz légy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!