Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák, akik rajta kapták a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, akik rajta kapták a fiaikat?

Figyelt kérdés
Anyukák akik maszturbálás közben rányitottak a fiaikra akik nagy/átlagon felüli mérettel rendelkeznek, mi volt a reakció? Mit gondoltatok? Volt illetlen, erkölcstelen gondolatotok utána?

2017. aug. 1. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
A fiam. Én az anyja vagyok. Vannak természeres igényei,amik nem felém irányulnak.Úgy neveltem.
2017. aug. 1. 13:37
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
nálam se kopognak, nem zavar. ha szex van simán kimennek
2017. aug. 1. 15:15
 13/20 Az utak királya ***** válasza:
28%
9-es, hogyne zavarna hiába mondom neki, ő azt mondja, hogy az az ő lakása, hogy is képzelem, hogy mabd ő kopog. Pedig fizetek azért hogy otthon lakhassak!
2017. aug. 1. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Ne játszunk már apácát. Rám is rámnyitott az anyám. Egy helyen élünk. Megeshet. Aztán meg is jegyezte, hogy jó a méretem. De ne játszuk a szűz kislányt, hogy nem lehet erkölcstelen gondolata. Ha van legyen. A gondolat nem büntetendő. Ha szexel a fiával az más. De pár gondolat senkinek nem árt.
2017. aug. 2. 05:42
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
Én egyszerűen zártam a szobám.
2017. aug. 2. 08:02
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is van, akinek megfordul a fejében...
2017. aug. 2. 10:44
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Nyilván majd írnak az anyukák, akik a fiuk farkára masztiznak. Jah.
2017. aug. 2. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

9-es: az intim szféra mindig ott van, ahol a határait kölcsönösen meghúzzák...

Nagyon jó az az intim szféra, amikor te elvárod hogy mindig kopogjanak a szüleid az ajtódon, miközben te bármikor szabadon rongyolsz be hozzájuk?

Vagy az az intim szférád, amikor cam-on minden idegennek vered a farkincád?

A legtöbbek szemérmessége csak a szülei irányában kifejlett, miközben elképesztő dolgokat művelnek a dizsik WC-iben, házibulikon vagy épp az erdőben.

Én egyedül nevelek egy kamasz fiút és egy kamasz lányt - illetve kölcsönösen neveljük egymást, mert a mi kapcsolatunk egészen baráti...

Nálunk a családon belül nincs kopogás sem a fürdőben, sem a szobákban.

Mindannyian élünk nemi életet, a kapcsolataink függvényében vagy élesben, vagy önkielégítve. Mindkettő az élet része, és természetes dolog.

Nyilván nem ül ki senki a család elé maszturbálni, de ezért nem is zárkózik be, mert ezzel nem követ el sem bűnt, sem szégyellnivaló dolgot!

Az ajtókat természetesen nem tarjuk tárva nyitva ilyen esetekben,de benne van a pakliban hogy valaki közülünk valami miatt benyit. Bocs, majd jövök később - és ennyi.

A szex nem bűn és nem szégyen!

2019. máj. 16. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
60%
Én ismerek olyan nőt aki a fiát szopja:) izgi!!!
2019. jún. 1. 09:11
 20/20 anonim ***** válasza:
amúgy ha eg nő elképzel ilyesmit akkor mit képzel el könnyebben?pl hogy ö segit a masztiban a fiának,kiveri neki,leszopja vagy hogy engedi nyalatni magát?
2020. nov. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!