Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szoptatós anyukák a legizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szoptatós anyukák a legizgatóbbak?

Figyelt kérdés

21 vagyok és nemtudom miért de engem a terhes de inkább a kisgyerekes anyukák izgatnak fel. Persze ilyenből azért nem olyan sok szaladgál, de nekem annyira bejonnek. Pl a multkor is ültem egy kávézóban és beült mellénk két fiatal anyuka kisgyerekkel és ott beszélgettek stb. Aztán néztem őket de csak szolidan és hát baromi jól néztek ki, ki is szúrta az egyik szerintem hogy nekem tetszik aztán elkezdett mosolyogni rám meg szemeztünk picit. Olyan 30 körül kehetett. A múltkor meg fürdőn voltam és ahhh mit láttam... Pont elcsíptem, hogy egy szintén kisgyerekes anyuka az ölébe veszi a babáját az meg kapálózik és ha hiszitek ha nem lehúzta a bikini felsőt és rácuppant a cicire ahogy kell. Ők is ketten voltak mindketten kisbabával (nem ugyan azok) és el is kezdtek röhögni rajta, hogy hogy tolja a kissrác. Baromi izgató volt, meg az is tetszik, hogy a legtöbb nőben benne van ez az anyai ösztön, hogy gondoskodik a gyerekről, szoptatja, megvédi ha kell bármitől ez olyan szexi.

Ez normális vagy velem van egy kis baj? Sajnos most nincs barátnőm akivel esetleg majd a baba szóba jöhetne szóval ez még nagyon távol van, de tuti izgatni fog a dolog akkor is.

2017. júl. 6. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Elég nyomi vagy de nem te vagy az egyetlen.

No para.

2017. júl. 6. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
kávézóban kivel voltál ? csak egyedül üldögéltél ott ? vagy haverokkal voltál ? oszt beültek mellétek ?
2017. júl. 6. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Na! Ez egy gyönyörű indok hogy miért nem szoptattam/fogok szoptatni soha nyilvánosan! Pl mert ilyen beteg emberek vannak!

Egyébként az, ha valaki babával van korántsem jelenti azt, hogy szoptatja is...

Gondolom édesanyádra is izgulsz akkor-

-30 éves szoptató anyuka-

2017. júl. 6. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
:D
2017. júl. 6. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen attol hogy bejonnek a szep anyukak gyerekkel akkor mar anyamra is izgulok ez azt jelenti, nagyon eles logika. Nemtudom mi ebbe a beteg. Van aki nyilvanosan szoptat mert nem zavartatja magat van aki meg nem van ilyen. Ha nem akarod hogy nezzenek ne csinald nyilvanosan ennyi. De ha valakit nem zavar ne en legyek mar a hulye aki odanez.

Mondjuk akikkel talalkoztam oket pl a legkevesbe sem zavarta :)

2017. júl. 6. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem irtó ciki ha valaki nyilvánosan előkapja és "Nesze kölök, egyél!".

Én gyerek nélkül miért nem kaphatom elő csak úgy? Mert hát miért ne?

2017. júl. 6. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is ők a legizgatóbbak!!!!
2017. júl. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!