Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisgyerekes anyukák is szoktak félrelépni? Hisz napközben sokat tologatják a babakocsit eközben bármi történhet nem?
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 21:47
3/12 pptomi válasza:
Biztosan előfordul ilyen eset is. De többnyire a kisgyerekes anyukák annyira kialvatlanok, fáradtak, hogy ha ágyat látnak, akkor az alvás jut eszükbe, nem pedig az, hogy abban mekkorákat lehetne kefélni.
4/12 anonim válasza:
Szerintem szoktak félre lépni,mert te is írtad sokat tologatják a babakocsit és sokfelé mennek, tuti belelépnek egy-két gödörbe...
5/12 anonim válasza:
Azért mert egy nőnek gyereke van, még érezheti magát Nőnek nem?
6/12 Ramone válasza:
A fiatal gyermeküket egyedül nevelő anyukák a legegyszerűbb prèdák :( mivel apa nincs ezért a parkban alvó csövetöl kezdve a kertkapuig mindenkihez vonzódnak akik némi támaszt láttatnak nyújtani
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. jún. 24. 11:09
9/12 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a "Szánalmas a megcsalás" válaszom? Vagy szerintetek nem az? Én ezt végignéztem a szüleimnél és a legjobb barátnőmnél is és szánalmas indokok miatt történtek ezek...
10/12 anonim válasza:
Eleve vicces a feltételezés, hogy egy kisgyerekes anyuka egész nap babakocsit tologathat csak. :D Van, aki dolgozik, fenntartja a kapcsolatot a barátaival, elmegy szórakozni, hobbijának szenteli az idejét, vagy épp rendezi a napi teendőit.
Amúgy meg van egy olyan mondás, hogy nem az alkalom szüli a megcsalást, hanem a megcsalás az alkalmat. ;) És egyébként szerintem is szánalmas, dehát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!