Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli házas nők. Anyukák. Ti hány alkalommal éltek szexuális életet egy hónapban? Mennyire vágytok újdonságra? Szoktatok kezdeményezni az ágyban?
A feleségemmel havi 3-5 alkalom az átlag. Ha én nem kezdeményezek, akkor még 3 sincs. Én többre vágyom, szeretném kényeztetni, de vagy elutasít, hogy fáradt, vagy a "na jó, legyen", vagy egy gyors menet a zuhany alatt, és kész. Előjátékot gyorsan megszakítja, hogy elég, most már mehet. Feldobnám az együtlétet új dolgokkal, játékokkal hátha, de ezekre egyáltalán nem vevő, elutasító, még a hajlandóságot sem érzem rajta, hogy tegyen egy próbát. Azt mondja neki, úgy jó, ahogy eddig volt. Próbálok kedveskedni neki, fűrdőt készítek neki, megmaszírozom, de viszonzásként semmit sem kapok, szexi fehérneműt is csak akkor vesz fel, ha megemlítem, hogy fél éve milyen jól nézett ki rajta (akkor is én kértem, hogy vegye fel), és nem akarja-e felvenni. Nem tudom hogy merre tovább, fojtsam el a vágyaimat és törődjek bele, hogy ez nem lesz több, csak max kevesebb az idő múlásával?
(Van egy 3 éves kislányunk. 13 éve vagyunk együtt) 33F 33L
Itt felmerül pár kérdés:
1,A gyerek előtt miylen volt a szexuális életetek?
2,És szülés után?
2,5,Már a gyerekszülés óta ilyen a helyzet vagy csak mostanában alakult át ilyenre?
3,Mennyit tud aludni éjszaka?
4,Mennyit tud pihenni nappal?
4,5,Mindent ő csinál,intézi a gyereket,dolgozni megy,aztán haza főzni meg takarítani meg rendezni a gyereket vagy felesben vagytok és egyenlően osztjátok szét a feladatokat?
5,Vannak barátnői?
6,El tud járni pihenni,szórakozni?
6,5,Megteremted rá a lehetőséget,hogy el tudjon menni?
7,Próbáltad már valaha megbeszélni vele a problémádat?
Annyira lehet tudni, amikor egy saját neme iránt elfogult, idióta, LÚZER!! nő adja a választ egy ilyen kérdésre...
Mert nyilvánvalóan csak az lehet, ha egyértelműen úgy közelíti meg a témát, hogy biztos a férj áll hozzá rosszul...
Nem a feleség frigid, gyógyszert szed, libidója nulla, flegma, depressziós, stbstbstb...
Baromi idegesítő mindig ez a férfi, férj hibáztató, egoista hülye nő itt.
Kérdező, lehet, ez valami fogamzásgátló utólagos hatása, tudd meg, szed, szedett-e ilyesmit, vagy cigaretta, rengeteg kávé, elhízás, stb, ezek is döntően befolyásolhatják a libidót.
Szeretetnyelv....istenem.
A 4.-nek igaza van. Egyébként elég részletesen leírja a kérdező és nem értik a gyengébbek.
Szerintem az is lehet itt a baj hogy talán sose volt beléd szerelmes az asszony. Inkább olyan akit sodort a víz , neki jó volt és jó így is, nincs benne semmi tűz. Plusz még erre rátesz a gyerekszülés, gyógyszer, sok apróság.
Fafy csak alapból ilyen "halvérű".
En spec szeretot tartok mert a pasimnak nincs igenye a szexre max havi 1x
Nekem meg hati tobbre is lenne, bar meg igy sincs meg a kello mennyiseg, szal marad a maszti.
Am 3 gyerekem van a legkisebb 6 eves, szal nem vok meg oreg h befasuljak
Ja aki privit is letiltom, leven nem ismerkedek itt sem!
Köszi a válaszokat.
A #2-nek válaszolva:
1, a gyerek előtt valamivel több volt, de hasonló felállásban
2, a szülés után rosszabbodott a helyzet
3, kb 22:00-6:00 megszakítás nélkül
4, nappal dolgozni jár 6 órában, megfelezzük a feladatokat
5, vannak barátnői, de nem sűrűn találkoznak
6, el tudna menni, mondtam többször is, hogy menjen, rajtam nem múlik, gyerekkel addig jól elvagyunk
7, többször is, azt mondja szerinte nincs gond
4#-nek válaszolva:
semilyen gyógyszert nem szed, (fogamzásgátlót kb 6 éve nem), nem hízott el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!