Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli házas nők. Anyukák. Ti hány alkalommal éltek szexuális életet egy hónapban? Mennyire vágytok újdonságra? Szoktatok kezdeményezni az ágyban?
A feleségemmel havi 3-5 alkalom az átlag. Ha én nem kezdeményezek, akkor még 3 sincs. Én többre vágyom, szeretném kényeztetni, de vagy elutasít, hogy fáradt, vagy a "na jó, legyen", vagy egy gyors menet a zuhany alatt, és kész. Előjátékot gyorsan megszakítja, hogy elég, most már mehet. Feldobnám az együtlétet új dolgokkal, játékokkal hátha, de ezekre egyáltalán nem vevő, elutasító, még a hajlandóságot sem érzem rajta, hogy tegyen egy próbát. Azt mondja neki, úgy jó, ahogy eddig volt. Próbálok kedveskedni neki, fűrdőt készítek neki, megmaszírozom, de viszonzásként semmit sem kapok, szexi fehérneműt is csak akkor vesz fel, ha megemlítem, hogy fél éve milyen jól nézett ki rajta (akkor is én kértem, hogy vegye fel), és nem akarja-e felvenni. Nem tudom hogy merre tovább, fojtsam el a vágyaimat és törődjek bele, hogy ez nem lesz több, csak max kevesebb az idő múlásával?
(Van egy 3 éves kislányunk. 13 éve vagyunk együtt) 33F 33L
Nálam egy gorbe este alkohollal sokat segít :)
30 éves nő (2 gyerek anyukája)
Az én feleségem néhány éve könyvmoly lett. Azelőtt napi igénye volt a szexre.
Amikor az első könyvet elolvasta a hatás fergeteges volt. Az éj közepén arra ébredtem, hogy nem bír magával, megbűvölte az anakondámat, és mire magamhoz tértem, már lovagolt rajtam. Akkor azt gondoltam, hogy a könyv serkentőleg hat a nemi életünkre, de másképp történt.
Néhány hónap elteltével, már nem kezdeményezett. Zárkózottá vált szexuális téren. Nagyon jól elvan a saját gondolatvilágában. Mintha csak megcsalna a könyveivel. Az összes szabadidejét a romantikus regények olvasásával tölti. Lehetséges, hogy olvasás közben maszturbál. Havi néhányra csökkent az együttlétek száma.
Ha meg nincs olvasnivaló, akkor krimiket néz a tévében.
A szex során sürget, hogy legyünk már túl rajta. Rájött, hogy én nem vagyok szőke herceg a fehér lovon.
Lehet, hogy a kérdezőnél is valamilyen káros szenvedély elvonja a párja figyelmét.
Cseréljünk partnert! :D
4 éve vagyunk együtt, 3 éves a kisgyerek, de nem tudom rávenni a sexre.
Ő fáradt.
Dolgozok, a gyerekkel vagyok, de lenne igényem a sexy ruhákra és a romantikus együttlétekre. A vad szoknya felrántós sex is jöhetne, de szinte semmi.
Volt olyan, hogy a ruhára azt mondta mit keres ez rajtad...
Szóval átérezem a helyzetedet...
Nekem is csappant az érdeklődésem 30-as éveimben
Most negyvenen túl jobb vagyok ezen a téren, mint bármikor, sokkal jobb a házaséletünk.
Nem csak fizikai, de szellemi fáradtság is befolyásolja hogy mennyire érdekel a szex. Amíg a gyerekek kisebbek voltak, tehát tinédzser kor alattiak, persze több dologgal kellett foglalkoznom, örültem, ha egy jót aludtam.
Vegyél át többet, hagyd időnként kibeszélnie a napi történéseket, és sokkal jobb lesz a nemi életetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!