Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezdeményezni a szexet?
Figyelt kérdés
24 éves lány2017. jan. 22. 14:28
2/16 A kérdező kommentje:
a páromnál... ö 39 éves ... és nem kérek szexuális ajánlatokat
2017. jan. 22. 14:35
3/16 anonim válasza:
Hát oda mész oszt szét tapizod a farkát 😂😀
4/16 anonim válasza:
Jaj ,édes Istenem! Ha ezt sem tudod,ott már gondok vannak!!
5/16 A kérdező kommentje:
jaj tudnám én hogy mit kéne.... de nem arra gondolok hogy oda megyek kicsomagolom a kukit,szopok és bugyile... na ezt én is tudom ...én szenvedélyes szexre gondolok.. lehet hogy nem jol fogalmaztam mega kérdést.
2017. jan. 22. 14:44
6/16 anonim válasza:
Sok csók,nyelves csók...simi meg csók mmeg taper és ez addig,h már remegjetek mind a ketten...nem nagy művészet
7/16 anonim válasza:
Én egyszerűen csak oda megyek hozzá puszilom csókolgatom a nyakát simogatom és egyből tudja mit szeretnék. Nem olyan nehéz ez. Csak egy kicsit engedd el magad ne feszengj nyugi. 23 L
8/16 A kérdező kommentje:
7-es köszi:)
2017. jan. 22. 14:56
9/16 anonim válasza:
Hát tényleg ne vitted túlzásba a problémád ecsetelését...
Ha az a problémád, hogy nem elég szenvedéjesek az együttlétjeitek, akkor annak lehet pl. az az oka hogy fáradt. Vagy mások az igényeitek, esetleg nem vagytok egymáshoz valóak és még néhány 100 lehetőség.
10/16 anonim válasza:
Nyakát szoktam elkezdeni puszilgatni, szívni és közben néha sóhajtok majd tovabb csokolom. Amikor érzem, h kezdi fogni, hogy mire megy ki a játék a combját kezdem simogatni belül, és egyre közelebb markolaszom a lényeghez. Innen általában már nincs megállás. Neha nézz mélyen a szemébe. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!