Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti, hogy szoktátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti, hogy szoktátok a szexet kezdeményezni? 22L

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mik azok a dolgok amik 100%-os sikerhez vezetnek:)
2016. jún. 21. 10:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
"átjössz dugni?"
2016. jún. 21. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
leginkább ő szokta, mert neki nagyobb a libidója. De amikor én kezdeményezek, akkor csókokat adok a nyakára, elkezdem apró puszikkal bombázni, a pólója alá nyúlok és elkezdem csikizni. Vagy egy szál bugyiban, vagy hátsót alig fedő rövidnadrágban riszálok neki. Múltkor annyit mondtam határozottan, hogy most gyere és d---gj meg, de az annyira nem tetszett neki. 20L
2016. jún. 21. 10:45
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Odasimulok hozzá, megérintem neki nadrágon keresztül. Jó szorosan átölelem, ilyesmi :) 26
2016. jún. 21. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Én a múltkor azt próbáltam ki, hogy megcsókoltam, de csak finoman, aztán az ujjammal körbe rajzoltam a száját, és utána megnyaltam lassan és finoman az ujjam, és a számba vettem, aztán elkezdtem szívni.

Teljesen begőzölt tőle:-)

2016. jún. 21. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Lányok? Inkább k........vák
2016. jún. 21. 11:26
 6/13 A kérdező kommentje:
hát sajnállak ha úgy gondolod, hogy minden lány k***a aki kezdeményez...rossz felfogás!
2016. jún. 21. 11:31
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

örülnél te neki, ha neked lenne ekkora "k---vád".... Otthonülő gépbűvölő akinek életében nem volt csaja, és ez számára a szórakozás...

2016. jún. 21. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Jó taktika mind
2016. jún. 21. 11:44
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Ez hol k..vaság..nekem a barátom pl alig mer kezdemenyezni mert szegyenlős.
2016. jún. 21. 12:02
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Ja örülnél,ha a te nőd is ilyen k lenne,már ha van egyáltalán! De,hogy a kérdésre is válaszoljak: 1 jó masszázs,kissé erotikusan,egy szexi ruci vagy fehérnemű,erogén zónák puszilgatása,harapdálása, vagy csak lelököm az ágyra lesmárolom és elkezdem vetkőztetni...a többit képzeld el :)
2016. jún. 21. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!