Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok kezdeményezni?
Férfi vagyok, és azért nem merek kezdeményezni, mert már megégettem magam, és nem tudok úgy megbízni a nőkben mint előtte.
Még nem gyógyult be a seb, addig meg nem érzem magam teljesnek, nem látom értelmét kezdeményezni, és mást terhelni a nyomorommal.
23/F
Én a következőt vettem észre:
Ha a nő kezdeményez, akkor egy könnyen kapható ribi.
Ha nem kezdeményez, akkor meg egy gőgös, sznob p_csa.
Szóval akkor kezdeményezzen a pasi...
Mit értesz kezdeményezés alatt?
Ismerkedés kezdeményezése, azaz egy teljesen idegen férfi le/megszólítása: élőben soha, netes társkeresőn volt már rá példa, de ott sem jellemző rám.
Ismerős férfivel való flörtölés, azaz "osztani a lapot": gyakrabban elő tud fordulni.
A barátommal, akivel együtt vagyok, kezdeményezni egy aktust: csak azért nem rendszeres, mert nincs rá szükség, mindig megelőz.
Én kezdeményeztem többször is. Egyszer sikerült :D Több éve vele vagyok.
19L
Bocsánat, hogy pénisszel rendelkező emberként ide merek írni, de jobb ha tudod, hogy amit a nők kezdeményezésnek neveznek az köszönő viszonyban sincs azzal, amit a férfiak tekintenek annak. Egy nő már akkor is a kezdeményező félnek tekinti magát, ha másfél másodpercig nézte a férfit, vagy ha elmennek mellette 8 méterrel. Amikor a férfiak beszélnek kezdeményezésről, akkor azalatt elsősorban a megszólítást és egy beszélgetés elkezdését értik, szerintem ez a fogalom helyes definíciója, nem pedig az, hogy pár pillatatig nézünk valakit, mert ennyi erővel én a fél országgal kikezdtem már életem során.
Ennek fényében érdemes vizsgálni, hogy kezdeményeznek-e a nők, mert amikor azt mondják, hogy "igen, kezdeményezek", akkor az esetek nagy részében valami olyasvalamit értenek, mint amit fentebb írtam, nem pedig a szó valódi értelmében vett kezdeményezést.
...
De én csak egy gonosz nőgyűlölő vagyok, akinek az agya a farkában van, aminek a méreténél csak az elvégzett osztályainak a száma kisebb, szóval pontozzatok le és felejtsétek el, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!