Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontok el valamit, lányok ti szoktátok kezdeményezni néha a szerelmeskedést?
Ne tagadd le ha szexelni akarsz:) Próbálj rájönni hogy Őt mi izgatja fel és akkor Ő is akarni fogja minél többször...
Az elmondottakból úgy érzem hogy csak azért csinálja veled mert te szeretnéd ő meg nem élvezi csak miattad csinálja.
Mi minden nap 2-3 orat szexelunk az elettarsammal. Igy megertrm, hogy gaznak gondolod azt a keveset. Tapasztalatom szerint nem lehet mit tenni, ha valaki nem akar, akkor semmivel se lehet ravenni. En ezt mar ismerkedeskor megkerdeztem tole.
Igy azt tudom mondani, hogy valassz egy masik lanyt baratnonek, ha szexet akarsz gyakrabban. N
Szerintem is hagyd békén pár napig. Ha meg is simogatod tedd te is "hátsó szándék nélkül".
Ha még szeret egy idő után piszkálni fogja a csőrét, hogy miért nem akarod leteperni.
Friss kapcsolatban vagyok, de ugyan annyiszor kezdeményezünk mind a ketten. Jól esik ha hozzá érhetek, vele lehetek.
A szexuális étvágy teljesen egyénfüggő, ha a kapcsolat elején is ilyen volt a barátnőd, akkor kétlem, hogy változni fog.
Ez már a harmadik téma gyaníthatóan ugyanebből az esetből (a barátnőd is posztolt már ki két kérdést).
Az elsőnél szépen leírták neki a lényeget: szakítás és keressen egy olyat, aki nagyon kevés szexszel is jól elvan.
Neked is ezt ajánlom: mondd meg a lánynak, hogy ez így nem mehet tovább. Ennyi idősen eleve összeköltözhetnétek már, mert megy az idő és gondolom nem akartok hozzám hasonlóan hoppon maradni azért, mert 7 év után dob az egyik nő, aztán nagy nehezen összejön egy másik, azzal 4 év után vége, mert nagyon nem működött, és a végén meg már a kutyának se kellek.
Állj a sarkadra, mondd meg neki, hogy vagy egy rendes és jó kapcsolat, vagy semmi! Aztán keress egy másik nőt, akivel esélyed lehet a boldog párkapcsolatra.
Küldöm nektek ezt a számot: https://www.youtube.com/watch?v=Dn8vzTsnPps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!