Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nagyon tetszik nektek egy fiú akkor sem mentek oda hozzá kezdeményezni?
Én kezdeményeztem, pontosabban olyan helyzetet teremtettem, amiben tudott kezdeményezni. (Elhívtam beszélgetni - nem randizni! - bár mindketten tisztában voltunk, hogy ez akár több is lehet, de nem volt benne semmi kényszer, elvárás...)
Másodiknak mondom, hogy szerintem mindenkinek MÁS helyzet okoz szorongást. A barátomnak a kezdeményezés gondot okozott, nekem kevésbé, mert több sikerélményem volt már életemben, mint neki. Viszont nem sokkal ezután volt olyan helyzet, amiben én teljesen bestresszeltem, ő meg képes volt férfiként viselkedni, szóval egyáltalán nem annyira félénk, csak velem kapcsolatban volt bizonytalan. Azóta már nem az, kapcsolatban sokkal kezdeményezőbb. :)
Na az olyan nőket durrantanám nyakon egy szeneslapáttal akik ennyire azt várják, hogy a pasi lépjen elsőkén.
Az rendben van, hogy általában a pasi kezdeményez, de a nőnek tetszik a férfi ès nem lép, mert ez nem az ő dolga, na az mélységesen undorító.
#1 Akkor jó eséllyel vénlány leszel, mert azokat a "jeleket" rajtad kívül a kutya se veszi észre.
#2 Ha te se mersz kezdeményezni, akkor miért várod el a pasitól?
én nem.
nem tartom undorítónak, hogy azt várom a pasi kezdeményezzen.
nekem nem kéne olyan ember, akiben annyi határozottság/önbizalom sincs, hogy oda merjen lépni valakihez aki tetszik neki. azért ez az élet más területein is hasznos tulajdonság, nem csak csajozásnál. a férfi legyen férfi.
21
nem várom el, hogy ki legyen nyalva a seggem, azt várom el, hogy a pasi domináns legyen, mint egy normális férfi. ebbe beletartozik a határozottság is, hogy nem egy döntésképtelen, anyuci kisfia papucs szerencsétlen, aki annyira nem képes hogy megtegye az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!