Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nagyon tetszik nektek egy fiú akkor sem mentek
oda hozzá kezdeményezni?
Ettől miért papucs,döntéskèptelen,stb?
Normál esetben még rendben is van,de ha tetszik a nőnek és csak azon mùlik a dolog, hogy most kivételesen ő lépjen az nonszensz.
A nők zöme csodálkozik amiért sok férfi csak tárgyként kezeli őket de ezek után a kijelentések után nincs mit csodálkozni. Az elváràs hatalmas(most a külsőt ne említsük) de ha a nőnek kellene kilépnie. a komfort zónából na az már felháborító
2015. júl. 24. 18:51
honnan tudod hogy a többi elvárásom hatalmas? mellesleg bőven adok annyit egy kapcsolatban, hogy ennyit elvárhassak, hogy ne nekem kelljen már felszedni a pasit :D
nem férfias egyszerűen ha ilyen pipogya valaki.
2015. júl. 24. 18:57
Ha adott egy szitu amikor a nőnek is tettszik a férfi ám a kisujjàt sem mozdítja csak azért, mert az a másik fél "dolga", akkor azért lehet képet kapni az elvárásokról. És ilyenkor jön az adu, "én vagyok a nő"....
2015. júl. 24. 19:07
a kisujját sem mozdítja meg a nem kezdeményez között hatalmas különbség van amúgy :D
de tényleg mekkora egy undorító p-csa vagyok mert annyit elvárok hogy a pasi merjen odalépni hozzám és egy sziát kinyögni :D
2015. júl. 24. 19:14
Maradva a fő kérdésnél, itt a nőnek is legalább annyira fontos hogy elinduljon a kommunikáció mint a férfinak. Így igen, ebben az esetben az vagy.
2015. júl. 24. 19:32
Hát igen, az egyenjogúság csak addig kell a nőknek amíg hasznuk van belőle :D az ezzel járó plusz dolgokhoz valahogy nem fűlik a foguk, például hogy kezdeményezzen...
Minden szentnek maga felé hajlik a keze ugye :DDD
2015. júl. 24. 20:20
Nem bírom a nyámnyila pasikat, vagy azokat, akik elvárják, hogy a nő lépjen elsőként. A standard szerepeket kedvelem, ahol egy férfi mer és tud is lépni azért, ha meg akar ismerni egy nőt. Ez elég alap dolog a szememben, aki nem így érzett, azzal nem ismerkedtem. Én nem kezdeményezek, legfeljebb alkalmat teremtek, hogy meg tudja lépni az első lépést. Soha nem szedtem fel senkit, nem az én stílusom. A férjem is ilyen gondolkodású, szerencsére :) Jól alakult a kapcsolatunk, mert ő is úgy gondolkodott, ahogy én.
2015. júl. 24. 20:30
Elszomorító, hogy egyesek fejében mindig keveredik az "egyenjogúság" és az "egyformaság" fogalma.Én nem hiszek abban, hogy egy nő és egy férfi lehet egyforma. Sosem volt és nem is lesz az. Főleg nem egy kapcsolaton belül. Egyforma nem, de egyenjogú ettől még lehet. Ahogy joga van mindkét félnek a tisztelethez, megfelelő körülményekhez, szeretethez, munkahelyhez és sorolhatnám. Úgy igenis van különbség abban, hogy mitől férfi egy férfi , és mitől nő egy nő. Nekem nem férfi, aki kiadja a kezéből a kezdeményezést, aki nem udvarias, aki nem nőként bánik velem, csak úgy, mint akármelyik pasi haverjával. A mai világ efelé megy el, mert keverednek a fejekben a fogalmak. Én így látom.
2015. júl. 24. 20:33
Tehát egy nő is lehet pl egy globális vállalat elnök-vezérigazgatója(ahol egy férfit jobban el lehet képzelni) de ismerkedésnél ő nem mehet oda megszólítani a férfit.
Hát ez LOL.
2015. júl. 24. 21:03
Remélem, akik arra esküsznek, hogy a kezdeményezés a férfiak dolga, abban is hisznek, hogy a főzés, mosás, takarítás a nők dolga!
2015. júl. 24. 21:07
Kapcsolódó kérdések: