Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztességtelen egy nőnek kapcsolatot kezdeményezni ha ő is tetszik a férfinak de volegeny?
Persze, miert ne?
Viccelsz??
Te mit tennel hasonlo esetben? Neked jol esne ha a volegenyed a hatad mogott csalna??
Meg nem hazasok ha pedig tetszetek egymasnak akkor persze, miert ne. A vegso dontest ugyis o hozza meg, tehat ha ugy dont h veled folytatja az nem a te hibad, hanem az o dontese.
Szoval csak ezert ne szalaszd el mert lehet h o eleted szerelme.
Nem. Ehhez nem lenne gusztusom.
De szamomra mindegy milyen kapcsolatban van, ha az illeto foglalt, tetszhettek en neki, vagy o nekem, akkor sem mennek bele.
Nekem ez tabu.
Tisztességtelen? Inkább megalázó.
Teljesen mindegy, mit mond a kapcsolatáról, ameddig a nővel van, addig mégsem lehet az olyan rossz.. én pedig nem leszek az alkalmi d*gópajtás, akinek az ágyában változatosságra lel szegény pára. Ha szakított a nővel, akkor elhiszem, hogy nem csak kényelmi opcióként foglalkoztatják a párkapcsolatok, addig viszont csak lefelé építheti a róla kialakult képet, ha foglalt létére mással flörtöl.
Attól, hogy nem házasok, még egy pár. Akár jó, akár rossz a kapcsolatuk, még együtt vannak.
Szerintem szánalmas az aki belemászik 2 ember kapcsolatába. És ugyanannyira pofátlan is. Csak sajnálni tudom azt aki annyira kétségbeesett, hogy foglalt pasira rámegy. Vannak szinglik is a világon. Ha körülnézne, biztos találna olyat aki tetszik neki.
Persze ha vihető a férfi akkor vigyék, a menyasszony legalább jól jár. Megszabadul egy hűtlen pasitól, és találhat olyat aki boldoggá teszi és nem kacsingat kifelé. Mert hogy ha a férfi belemegy a dologba, találkozgatnak stb, abból megcsalás lesz előbb utóbb.
Ha hosszútávra tervezel: ha egyszer lelép az oltártól egy másik nőért, akkor mi a garancia, hogy másodszor nem teszi meg?
ha pedig nem:Egy kósza kalandért elcsenni más vőlegényét még leírni is rémes.
Persze, egy megcsaláshoz (legalább) ketten kellenek, de mi a biztosíték, hogy mikor te kerülsz abba a helyzetbe, akkor nem lesz egy harmadik? Szóval nem, semmiképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!