Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok kezdeményezni egy nektek nagyon tetsző férfinál?
Igen. Ilyesmiből sose csináltam nagy ügyet :)
Bár nem keresgélek direktbe emiatt facebookon. De volt már, hogy tévedésből bejelöltem valakit (azt hittem ismerem, de kiderült, hogy félrement a dolog :) ), aztán ha már a véletlen összefújt minket, elkezdtünk dumálni. Ő a jelenlegi párom, és életem legjobb "hibája" volt az a jelölés.
"tévedésből bejelöltem valakit"
Tudod kit nézzél madárnak!
Mert? :) Karácsonyi bulin beszélgettem egy sráccal, de nem emlékeztem a nevére. Egyik ottani ismerősnél néztem, hátha megtalálom. Mostani párom hasonló kaliberű, de az arcát nem lehet rendesen látni a profilképén. Bejelöltem, mert az alkata, hajszíne, fazonja stimmelt. Mikor kiderült a tévedés azonnal visszakoztam, hogy sajnálom a félreértést, nem akarom zaklatni. Ő azonban felvetette, hogy ettől függetlenül megismerkedhetnénk. A másik sráccal semmi olyasmi nem történt, csak az egyetemi dolgokról, kutatásairól beszélgettünk.
Párommal hamar megtaláltuk a közös hangot, így a másik sráccal nem is foglalkoztam tovább. Néha összefutunk az egyetemen, szia-szia és megyünk a dolgunkra.
Tényleg téves jelölés volt, korábban nem is találkoztunk, pedig egy tanszéken vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!