Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem merek kezdeményezni nekem tetsző lányoknál élőben, akkor sosem lesz barátnőm?
Ha nem próbálkozol, akkor nem. Keserű lecke volt ez nekem is, de csak addig tartott, amíg fel nem adtam ezt a hülye álláspontomat.
Nyilván nem fogsz bejönni mindenkinek, de aki keres, az talál. És nemcsak a külsőd lehet értékes, de ehhez meg kell adni a lehetőséget arra, hogy megismerjenek.
a tudat alatti negatív önképed akadályoz meg abban, hogy bátor legyél és kezdeményezz
javíts magadon szedj magadra kis izmot járj társaságba ne discoba részegen próbálkozz
nem kell lóvé a csajozáshoz hidd el, csak fogadd el magad ahogy vagy
Hát ugye ahhoz, hogy bármi legyen, az egyik félnek kezdeményeznie kell. És mivel a nők sokkal ritkábban kezdeményeznek, mint a férfiak, egy olyan férfinak, aki egyáltalán nem kezdeményez, sokkal kevesebb esélye van. A kérdésre válaszolva tehát lehet barátnőd kezdeményezés nélkül is, de nem valószínű.
A kérdésből ítélve amúgy szórakozóhelyen próbálsz ismerkedni. Szerintem normálisabb helyen kellene (iskola, munkahely, baráti társaság).
Nekem se pénzem, se autóm, nem vagyok jó pasas sem (sok elmondás alapján), a barátnőmmel (jó csaj nagyon) mégis több éve vagyunk együtt.
Max az eszemért szerethetett belém és szeret most is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!