Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mást is kikészít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mást is kikészít, hogy a külseje miatt már nem tudja mennyi esélye van a szép, neki tetsző lányoknál?

Figyelt kérdés

Itt is meg máshol is folyton mást kapok a külsőmre, valaki lerondáz, míg más dicsőít, hogy milyen helyes vagyok, akkor most mégis mi az igazság?! Na meg miért nem volt még barátnőm sosem, ha már felnőtt vagyok?!

Szóval az van, hogy egyszer úgy érzem én vagyok a jóképű srác, máskor meg, hogy én vagyok az okádék. Ez totál kikészít.

2012. aug. 7. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, sz.ar ha valakinek nincs önbizalma. Mert akkor nem ezzel foglalkozol.
2012. aug. 7. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem te is abból indulj ki,amiből én:

Minden lánynak más az ízlése,biztos van,akinek az én külsőm tetszik(sok lánynak tetszettem már,és kis kivétellel folyamatosan volt eddig barátnőm),ha van önbizalmam,és kitartásom,akkor nincs gond,ha feladom,akkor veszítettem igazán.

2012. aug. 7. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Mindenkinek más jön be. Próbálkozz minden olyan lánynál aki neked bejön, ha neki nem jössz be, nézz másikat, egyszer úgyis lesz olyan akinél jó leszel és neked is bejön.
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem az ilyen kérdések készítenek ki és az, hogy tényleg ennyi idióta van aki képtelen a sorok között olvasni.
 5/7 anonim ***** válasza:

Talán lehetne magadról SAJÁT, határozott véleményed.

Ha azt írom, hogy te vagy a hétfejű sárkány, azt is komolyan veszed?

2012. aug. 7. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
mondjuk akkor kezdj ki egy lánnyal, ha küldi a jeleket, hogy tetszel neki. Akkor kevesebb a pofáraesés veszélye és lesz önbizalmad. Ha meg sok lánynál próbálkozol, nagyobb eséllyel lesz barátnőd.
2012. aug. 7. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Jel nélkül én nem is próbálkoznék a helyedben.
2012. aug. 7. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!