Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hogyan szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan szoktatok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, egy suliba járunk... biztosan tudom, hogx megdícsért a barátainak, hogy jól nézek ki stb... viszont nem az a kezdeményező típus. Hogy kerüljek közelebb hozzá? Hogyan tudassam vele, hogy bejön? Hogy kezdeményezzek anélkül, hogy nyomulósnak tűnjek? Előre is köszönöm!
2016. máj. 17. 16:58
 1/3 anonim válasza:
Ha szemezel vele és rámosolyogsz, ha elég bátor vagy kezdeményezhetnél nála egy beszélgetést,ezekkel nem vallasz neki szerelmet csak finoman a tudtára adod hogy érdekel így nem tűnsz nyomulósnak,és ha tényleg tetszel neki ezek után lépnie kell.
2016. máj. 17. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatot írok neked....először próbálj meg a haverja lenni (menj oda hozzá es ismerkedjetek meg beszelgessetek legyel a közelében?) aztan a barátja majd mikor teljesen megbízik benned egy nap rádobbenhet hogy szeret.... velem ez volt... 3 honap alatt barátok lettunk ...amúgy nem hülyék a legtöbben egyből leveszik hogy tetszenek neked és utana már konnyebben megy minden ha te is bejössz neki.:) sok sikert;)
2016. máj. 17. 19:17
 3/3 anonim válasza:
Odamegyek hozzá... érzékien hunyorgok rá a szemeimmel, esetleg pici körmozdulatokat teszek a fejemmel... majd azt mondom hogy: "grrrrrr"... és miközben ezt csinálom, a kezemet picit előre emelem, és csinálom azt a macskakarmolós mozdulatot, elég népszerű, szerintem már hallottál róla. Ajánlatos minél nagyobb tömegben minél hangosabban, és ha mindenki engem néz, esetleg nevet, netán mutogat, az azt jelenti, hogy szerintük ez jó módszer, és valszeg a fiúnak is tetszeni fog. Viszont ha csendben tátott szájjal merednek rám, akkor szoktam mondani a fiúnak, hogy:"Te, én, egy kecske, egy romantikus vacsorán péntek este a kecske karámjában. Benne vagy?" És közben huzigálom fel a szemöldököm, majd kacsintok rá! Garantált randi az eredménye, megéri.
2016. máj. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!