Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az olyan fiukrol, akik nem mernek kezdeményezni?
Azok nem fiúk.
Csak testben max...
14/l
Jaj mert te mersz kezdeményezni fiúknál (tudom hogy nem neked kell), dete neked is csak sokadjára menne :D Neked könnyű hogy csak várni kell.
Ha fiú lennél megtudnád hogy itt milyen.... Utána újra írhatod a válaszod.
gyávák... FIÚK! merjetek már kezdeményezni :D
Azt szeretik a lányok hogyha a fiú kezdeményez próbálkozz legalább :D 15/L
ha látom hogy meg van a szemkontaktus vagy ilyesmi , de nem jön oda megszólítani , akkor várok egy kicsit, ha akkor sem, akkor én megyek oda . ne legyünk már gyerekesek a lányok is kezdeményezhetnek :D de ha ezek után sem képes egy értelmes szót kinyögni ( nem néz rám hanem a földet bámulja és az orra alatt motyog halkan hebegve és egyáltalán nem értem/hallom amit mond) akkor feladom , elköszönök és elmegyek. Lehet, hogy gonosz dolog , de ez van. Nem vagyok hajlandó a csodára várni , mert az már eléggé zavaró.
17L
4- es.
Bar több olyan lany lenne mint te. :)
nem mindig a fiúnak kell :)
de azért vannak olyan helyzetek ahol a fiúnak illendő. és kötélleség hogy megmutassa igenis férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!