Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a pasi dolga kizárólag a kezdeményezés? Ti szoktatok kezdeményezni ha tetszik valaki vagy a pasikra hagyjátok?
Pl. ha valaki tetszik akkor megtenni felé az első lépést, szóba elegyedni vele mondjuk.
Mennyire vagytok ilyen téren modernek vagy konzervatívok?
Szerintem ne csak a randit kezdeményezze a pasi, hanem a csókot...stb.
Bár én is pasi vagyok, szóval bocs a válaszért..
Én mindig úgy gondoltam, hogy a srácok dolga a kezdeményezés és ma is ezen az állásponton vagyok, de már nem annyira.
Egy srác dolga, hogy megfogja a kezem, és megcsókoljon először, de én miért ne kezdeményezhetném, hogy találkozzunk.
Meg szerintem időszerű, hogy mi is besegítsünk ilyen téren és ne csak a srác kezdeményezzen. :)
18:31 értem, és ha a srác teljesen kezdő ilyen téren akkor honnan tudja mit mikor kell?Meg honnan tudhatná, hogy mennyire vonzó a lány szemében?Meg nem is akar tolakodó lenni, pl. ha a lány még nem akarná hogy megfogja a kezét vagy csókot.
Szerintem ez a kézmegfogás magától jön, de ezt úgyis érzed, hogy a lány hogy áll hozzád. (Nálam 2. talin ezzel indítottak és nem húztam el a kezem, az mondjuk igaz, hogy előtte 1 hónapot leveleztünk). Aztán ott a csók, érezni fogod a pillanatot, ha látod a lányon a szikrát, akkor veszteni valód nincs. (Én a 4. randin kaptam az első csókot, de ott már komolyan szugeráltam a száját, hogy tedd meg, utána már én kezdeményeztem)
Böszmeség ez a "pasi dolga" duma. A nő dolga meg ennyi erővel a söprögetés, főzőcske és benyalás tövig az Úrnak. Tegyük már félre a hagyományos szabványmodelleket, könyörgöm. Nem középkort élünk már.
Kezdeményeztem már lány létemre, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!