Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan 27 éves srácról, aki nem mer nőknél kezdeményezni, ezért emiatt még szűz?
Szerintem meg ne cseszegesse senki szerencsétlent!
A mai napról hozok példát: röviden odamentem egy fiatal nőhöz/lányhoz és hangsúlyozom udvariasan, férfiasan ugyanakkor határozottan jeleztem felé (mások vagy nem mernek oda menni vagy remegtek volna előtte), hogy szeretném elhívni mivelhogy szeretném megismerni. Szóval úgy álltam a dologhoz, hogy komolyan gondolom. Kaptam egy "bocsi nem" választ indoklás nélkül noha nem tartom magamat bűn rondának sőt nekem van farkam kezdeményezni náluk csak éppen mindig elfelejtem, hogy a szépség mellé manapság értelem nem társul...
Egy kis csőgatyás b*uzi gyerek viszont menő "férfi", aki ráírna, hogy gyere át kefélni...
23/F
Kedves 8as.
Odamentél és elhívtad randira. És elutasított. Ezért levontad a következtetés: a nő buta.
Eleve: ki az, aki egy utcán teljesen random odajövő embernek azt mondja, hogy "ja, menjünk"? Lehet fejben épp a bevásárlólistát rakta össze és abszolút nem ott volt. Nőknél ez nem ritka... Lehet, hogy van barátja, vagy kiszemeltje.
De nem, ő buta.
Hát nem tudom, nem győztél meg arról, hogy hú, főnyeremény lennél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!