Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok olyan fogyi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok olyan fogyi, hogy nem tudok szexet kezdeményezni? 22/n

Figyelt kérdés

Most szakítottam a barátommal, nem ez volt a fő ok, de közrejátszott benne, illetve exeimmel is állandö probléma volt ez.

Mármint kezdeményezni tudni tudnék, bár elég nyögvenyelősen, de ha én kezdeményezek, egyszerűen nem tudok felizgulni, belelendülni. Egyébként elég nagy a szexigényem, ha nálam kezdeményeztek, rögtön benne voltam, nincs olyan, hogy nincs kedvem :D Csak hát volt sokszor olyan, hogy ladybonerem volt, de nem tudtam mit csinálni, ha én kezdeményezek, instant elmúlik a vágy....

Van más is ilyen fura itt? Valami tipp? Pasik, titeket ez mennyire zavarna?

2017. máj. 24. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Zavarna. Az az igazság hogy egy férfi pontosan tudja mit akar egy nőtől, de a nők úgy làtszik már kevésbé.
2017. máj. 24. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Komolyan ennyire töketlen fiúkat fogsz ki?
2017. máj. 24. 23:29
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Oh kezdeményezek én nálad a nap 24 órájában ha tényleg olyan nagy a szex igényed, ahogy azt állítod.. :D
2017. máj. 25. 00:17
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Gyere át, és gyakorold a kezdeményezést!
2017. máj. 25. 00:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt nem irtad hogy a fiuk kezdemenyeztek e. Amugy meg sose zavart ha egy lany kezdemenyezne. Mindenki tudja ha a 7 napon nem fekszel le egy hulye tyuk vagy ferfinal hulye vagy a kifejezes. En velemenyem szerint nem gond ha te nem de ha a pasi se az gaz. De foleg a pasira nezve. Szerintem egy pasinak kene valamit tennie. Ok az udvariasak allitolag. Ha akarod irj privatban es meg beszelhetunk errol es arrol is hogyan kezdemenyezz.
2017. máj. 25. 01:35
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem mered kimondani,hogy szeretnél magadnak gyakoriról fogni magadnam egy új brét most,hogy szakítottál a pasiddal? Viszket már is? Gratula!!!!!

L

2017. máj. 25. 01:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Balfék effektus.
2017. máj. 25. 05:42
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha itt akarnék ismerkedni, akkor ismerkedős kérdést írnék ki, nem valami "álkérdést" :D

Egyébként kezdeményezek viszonylag sokat az exeim is, nem arról van szó, hogy ők nem, csak épp volt olyan, hogy ők nem, én meg akartam volna. Ugye normális nő ilyenkor kezdeményezne

2017. máj. 25. 09:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Küldj neki messengeren egy képet "u want sum fuk?"

9gagen sok ilyen mém van xD

Milyen pasiaid voltak eddig hogy nem akartak veled mindig dugni?!?! :D

2017. máj. 25. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Nekem fontos hogy egy nő eltudjon csábítani. Igényem van rá.
2017. máj. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!