Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok olyan fogyi, hogy nem tudok szexet kezdeményezni? 22/n
Most szakítottam a barátommal, nem ez volt a fő ok, de közrejátszott benne, illetve exeimmel is állandö probléma volt ez.
Mármint kezdeményezni tudni tudnék, bár elég nyögvenyelősen, de ha én kezdeményezek, egyszerűen nem tudok felizgulni, belelendülni. Egyébként elég nagy a szexigényem, ha nálam kezdeményeztek, rögtön benne voltam, nincs olyan, hogy nincs kedvem :D Csak hát volt sokszor olyan, hogy ladybonerem volt, de nem tudtam mit csinálni, ha én kezdeményezek, instant elmúlik a vágy....
Van más is ilyen fura itt? Valami tipp? Pasik, titeket ez mennyire zavarna?
Miért nem mered kimondani,hogy szeretnél magadnak gyakoriról fogni magadnam egy új brét most,hogy szakítottál a pasiddal? Viszket már is? Gratula!!!!!
L
Ha itt akarnék ismerkedni, akkor ismerkedős kérdést írnék ki, nem valami "álkérdést" :D
Egyébként kezdeményezek viszonylag sokat az exeim is, nem arról van szó, hogy ők nem, csak épp volt olyan, hogy ők nem, én meg akartam volna. Ugye normális nő ilyenkor kezdeményezne
Küldj neki messengeren egy képet "u want sum fuk?"
9gagen sok ilyen mém van xD
Milyen pasiaid voltak eddig hogy nem akartak veled mindig dugni?!?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!