Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák, akik rajta kapták a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, akik rajta kapták a fiaikat?

Figyelt kérdés
Anyukák akik maszturbálás közben rányitottak a fiaikra akik nagy/átlagon felüli mérettel rendelkeznek, mi volt a reakció? Mit gondoltatok? Volt illetlen, erkölcstelen gondolatotok utána?

2017. aug. 1. 09:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Te beteg vagy kérdező.

Igen, előfordult már, de engedd már meg a kérdést, te kezdenél egy pasival?

Mert kb ugyan az a gát, egy szülőben semmilyen szexuális gondolatot nem ébreszt a gyerekében.

Elárulom neked, a párom nyitott rá a fiam barátnőjére maszturbálás közben, elnézést kért, és félrefordított fejjel kihátrált.

"szegény gyerek" jelzővel illette, és nem amerikai pite módjára gyere mama szexelni...

Mivel a gyermekünk lehetne a fiam barátnője is, teljesen normális reakció volt a páromtól, mivel nem "pedofil".

2017. aug. 1. 09:36
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
*gyereke
2017. aug. 1. 09:36
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Én személy szerint azt, hogy az az anyuka elszégyellhetné magát hogy a nagyfia szobájába kopogás nélkül nyit be ( ha ilyen jellegű a rajakapás).

Egy 8-9 éves fiú szobájába is illene már kopogni mielőtt bemegy a szülő.

2017. aug. 1. 09:38
 4/20 anonim válasza:
59%
18 vagyok de nekem még egyszer nem kopogtattak
2017. aug. 1. 10:26
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

4. Azigen, Nagyon kulturáltak.

Majd ha te leszel szülő, próbálj jó szülőkre hasonlítani

2017. aug. 1. 10:28
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

#5-ös:

Mi jó szülők vagyunk, és az esetek többségében kopogtatunk.

Ám korántsem biztos, hogy 12:13-kor kopogtatok a 17 éves fiam szobája ajtaján, hogy ugyan méltóztasson már lejönni kajálni.

Szóval kedves előttem szóló, ez nem jó szülő rossz szülő kérdése, hanem szituációé.

De vannak szülők akik úgy vannak vele, hogy a saját házukban nem kopogtatnak...

2017. aug. 1. 10:41
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
En is jo ketrecharcos vagyok,csak mert en ezt allitom magamrol:D
2017. aug. 1. 10:50
 8/20 Az utak királya ***** válasza:
73%
Kedves 3-as 20 éves vagyok egy ideje már szinte nálam lakik barátnőm aki 18 éves és 3 éve vagyunk együtt. Anyámat nem zavarja szó nélkül be rongyol a szobámba mint a huzat. Kopogás nélkül, nem zavarja ha pucérak vagyunk, szexelünk, alszunk vagy bármit csinálunk.
2017. aug. 1. 12:12
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó, titeket nem zavar? Elvégre a szoba egy intim szféra is lehet olykor-olykor...
2017. aug. 1. 12:29
 10/20 anonim ***** válasza:
59%
Én úgy vettem rá mutert a kopogásra h le csesztem 2 percig pár nap mulva megint úgy h kopogott pedig. Megjegyezte egy életre. Persze azóta elköltöztem
2017. aug. 1. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!