Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Kapta mar rajta valaki a fiát hogy masztizott?
Figyelt kérdés
Mit szóltatok hozzá?2017. jún. 8. 20:36
1/7 anonim válasza:
Elég szomorú, ha már pl egy 11-12 éves fiatal srácnak a szobájába lépve nem kopog bármi.
Ez a saját kulturálatlansága
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan anyuka, de az ocsem 1 evvel fiatalabb es volt ra pelda, hogy vagy en, vagy anyam benyitottunk a szobaba es utana nem beszeltunk rola. Ez az O maganugye volt, semmi kozunk hozza. Ez olyan, mintha O ranyitott volna anyamekra vagy ram es a baratomra anno. Arrol is beszelgetnel vele? (Persze ha meg nem tortent meg a felvilagositas az mas tema de azt nalunk pl apara hagyta Anya. Nem tudom, hogy mirol beszelgettek ezzel kapcsolatosan de az biztos, hogy volt "elmenybeszamolo" is, ahogyan ismertem az oreget es egyaltalan nem volt ciki sem Neki. Ezt szerintem furcsa, ha a fiu az anyjaval beszeli meg, erre is az apanak kell "megtanitania", mint ahogyan nekem is a menstruaciot, szuzesseg elveszteset az edesanyam magyarazta el.)
5/7 János Gilján válasza:
Egyszer még tinikoromban rám nyitotta anyukám az ajtót önmeghancúroztatás közben. Annyira hitelesen adta elő, hogy nem látott semmit, hogy azóta sem tudom, hogy észrevette-e vagy sem, hogy vadul dolgozok magamon...
Feltételezem, hogy észrevette. :)
Nem beszéltünk róla, nincs jelentősége az esetnek. Max annyit gondolhatott magában, hogy minden rendben, a fia ezen a téren is egészségesen funkcionál. ;)
6/7 anonim válasza:
Csak csukd be az ajtót nincs olyan srác aki nem ránt rá nem kell nagy dobra verni, hogy veri. Semmiképp ne piszkáld vele.
7/7 anonim válasza:
Én igen. És ráadásul a bugyim volt rajta. Nem dicsértem meg, de megkértem hogy a bugyimat tartsa tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!