Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon stresszes életet él, még soha nem volt semmilyen orgazmusa, nem is masztizott, és nem is akar. Nagyon szűk,2 ujj már fáj neki. Hogyan nyaljam-ujjazzam, hogy elmenjen? Esetleg spricceljen?
Ha elég nyugodt környezetet teremtek,előtte átsimogatom az egész testét azzal segíthetek a dolgon?
Nagyon szeretném látni,ahogy elélvez.
19F 18L
spriccelésre még ne is gondolj. keveseknek sikerül, és ahhoz rendesen meg kell dolgozni a g pontját, meg mindenét :-)
az ujjazás a szűksége miatt kilőve, marad a csiklós élvezet
sok simogatás, masszírozás, esetleg gyertyák, amik mellett felenged, ellazul. aztán ahogy szoktad is, esetleg a csiklót fedő bőrt felhúzva, vagy a csiklót megszívva stb...
sehogy.
szoktasd rá hogy heti 3x fintorgás és könyörgés nélkül lefeküdjön veled.
aztán ha ez már tartós akkor lehet fejleszteni tanítgatni.
amúgy ez a típus lehet,hogy simán elélvez 3x úgy,hogy észre sem veszed,mert nem mutatja ki annyira szégyenli.
Lehet hogy a bnőd ne mond igazat egészen.
Ha mégis akkor kéne a fenének.
Hát nem tudom, ha akarod csináld úgy, ahogy én szoktam ha van barátnőm és gyengéden akarom kinyalni.
Ha tényleges hangulatot akarsz, ami a gyengédségen alapul, nyilván kell egy nyugodt környezet, lágy zene abból amilyet szeret(még metálból is van olyan).
Aztán ha már a csókhoz értek, próbáld úgy, hogy lassú leszel és megfontolt, ugyanakkor határozott.
Aztán a vetkőztetésben is hasonló tempóval és modorral intézkedj, hogy ne te vedd le a ruháit, hanem úgy folyjon le róla. Remélem eddig érthető.
Aztán ne fektesd az ágyra, emeld fel és te tedd rá mint egy kisbabát szokás.
Ha nincs már rajta, csak egy bugyi, akkor adj nagyon halovány puszikat a combjaira és úgy haladj rajtuk körkörösen befelé hogy még mindig alig érsz hozzá a bőréhez.
Ahogy egy-egy kör a puncijához ér, nyugodtan puszild meg a még bugyiban tartott puncit, hasonló gyengén, mint a bőrét, csak kicsit, de tényleg nagyon kicsit erősebben.
Ha már több kör is érintette akkor vedd le róla a bugyit, segíteni fog szerintem.
Ha kínozni akarod, lehelj rá mint a tükörre amikor tisztítod.
Persze nem akkora intenzitással még mindig.
Aztán ugyanolyan erősen ahogy a bőrét is, puszild meg neki a kisajkait és a csiklóját is.
Ha nagy hatást akarsz, ezután mélyen, határozottan csókolj bele a lukba, ahogy az ajkait csókoltad, a nyelved is mélyre dugva és hasonlóan is forgatva.
Ez elég inger dús lesz neki. A következőkben a csiklóval is kell foglalkozni, hiszen ég csak puszikat kapott.
Ha kifelé tartasz a lukból, ne csak húzd ki magad, hanem nyalj felfelé, mint a fagyival szokás.
És ezzel a lendülettel nyald a csiklót. Ezt már erőteljesebben lehet, de fokozatosan szabad csak emelni az erőhatást. A sebességet nem, azt továbbra is lassan.
Érdemes a lentről felfelé ívet követni. ha akarod akár körkörösen is lehet a későbbiekben.
A vége felé a sebességet növelve, az erőhatást nem csökkentve csináld, de csak akkor, ha már eléggé mozgatja a csípőjét.
Ha még nem, akkor vissza térhetsz a lukra is.
Ha ettől nem élvez el, akkor a gyengédséggel nem lehet elérni orgazmust nála. Legalábbis az én szintemen nem.
Akarja ő ezt vagy csak miattad történik az intimitás? Készen áll a testiségre, kezdeményezi ő? Ő szokott cumizni? Ha ez rendben van, akkor ok, de nem lehet mindig a stresszre fogni!
Ha mégis csak az a baj, azon csakis az segít, ha kiemeled arra az időre az életéből és eléred, hogy csak rád figyeljen! Bazi nagy feladat, de ha számodra megér ennyit a lány, akkor csak hajrá!
Gyertya meg ilyenek nekem pl. semennyire nem romantikus, nem köt le. Az illatos dolgok is csak elterelik a figyelmet! Ellenben tud egy férfi úgy csókolni, hogy csak pislogni tudjon a lány! Próbálkozz!
Jó ötlet a masszázs, de tv ne menjen a háttérben!
A csikló bőre alá pedig ne nagyon nyalj, mert lerúgja a golyóidat, úgy tud fájni! Harapás és az ilyen durvább mozdulatok csak később vagy ha kéri!
Amit bedobnék, az egy derék (gödröknél)-popsi (nyúlj be a combja tövéhez)-punci (külső-belső) masszázs. Így finoman közelítesz, nem rontasz rá, van ideje lazulni! Közben persze lehet csókolni! Síkosíts, ha szerinted tocsog, akkor is! Úgy izgibb! :)
Üljetek török ülésbe, de a lábatokat tegyétek a másik csípője mellé. Öleld, cici simi, punci makkozás, csók, fül rágás, nyak puszik, vagy csak öleléses cirógatás, beszélgetés.. lehet egymással lélegezni is! Fújja ki a levegőt, te vegyél nagyot és cseréljétek ki, egyszerre ki a másik be!! Csak 3-4-nél ne többször, mert ájulás lehet belőle! :) Nagyon ellazít, lehet suttogni, olyan kis bennsőséges nyáladzás kerekedik ki belőle, de tök jó tud lenni! :)
Nyalni aljas szemét módon kell! Csak puhán izgatni, itt milyen-ott milyen, mintha nem is akarnál semmit, lassan közeledni, hullámokban hozni az örömet, bemutatni a teljes nyelvtudást vagy csak amit szeret, majd mikor már tetszik neki, akkor folyamatosan, ugyanott, ugyanúgy!
Hajrá!!! :) Ha még várat, ne csüggedj, beszéljetek róla, hogy te már szeretnéd, mit szeretnél és a problémáiról, szedd ki belőle a gondokat, hogy hamarabb felolvadjon!
24l
Köszönöm,és próbálkozni fogok,de nagyon nehéz eset. Próbáltam vele beszélni erről,de egyből "hagyjuk a témát légyszives".
Néha néha kezdeményezi,de nem látom rajta,hogy igazán akarná,és vágyik rá. Az előző pasijaival még fájt is neki,szinte mindig,velem márnem. Eleinte kérdezgettem,hogy neki hogy jó,hogyan szereti,de semmit sem mondott,hiszen ő maga sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!