Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek az baj ha valaki nem bírja olyan sokáig de akár 3-4 menetet is bír egymás után?
Szerintem nem gáz, a 20perc egy átlagos menet. :) Bár én szeretem 30-40percig néha,de én sem bírom ált.addig, csak nekem nőként egyszerűbb a helyzetem, folytatódhat tovább.. :D 1-vel ellentétben engem még sose dörzsölt ki. Szerintem ha nem elég nedves valaki, ez akkor lehet probléma.
22L
Az 1-2. válaszolók még fiatalok és még nem voltak férfival csak max kis kezdőkkel.
Egy normális szex menet 1-1,5 óráig tart jobb helyen. A 15-20 perc max az előjáték.
És nem, a maszturbáció semmennyire nem szignifikáns a későbbi szexet illetően.
A nőknek nem az a fontos, hogy meddig bírod és hányszor.
Legyen hatalmas orgazmusa, ha kell több is, és elégítsd ki a lelkét is. ;)
Aztán hokizhatsz, ha még akarsz.
F.
Nem vagyok lány, de úgy gondolom, hogy amikor az ember alul már éppen nem képes többre, még mindig van keze, ujja, szája, nyelve, hogy párját is a csúcsra juttassa.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!