Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó férfiak, mennyi időtök-energiátok jut szexre?
Figyelt kérdés
Heti hány fér bele és mennyi ideig tart az aktus?2017. júl. 31. 08:08
11/19 anonim válasza:
Ha 12 órában dolgozom, és még hétvégén is be kell menni, akkor csak bezuhanok az ágyba zuhany után, a kaja sem kell, el is alszom mint akit kiütöttek. Ha sima 8 órás hetem van, akkor szexuálisan aktívabb vagyok. De ez függ a partneremtől is, mert volt olyan excsajom, akivel egyformán romon voltunk ha túlórázni kellett egész héten.
12/19 anonim válasza:
Asszonyon sokkal inkább múlik mint rajtam... menstruációt követő 1 hétben napi többször, 2. Héten talán 3 alkalom, 3.héten már erőltetni kell, 23.-28nap közt már nagyon nyűgös, akkpr mak kiverhetem miközben fogom a seggét, mensi alatt pedig abszolút semmi.
13/19 anonim válasza:
Enyém is ilyen nyűgös,kicsi pokol mellette az életem de már nem érdekel.
15/19 anonim válasza:
Időm lenne majdnem mindennap, csak nincs kivel.
16/19 anonim válasza:
Lehet ra keríteni időt mindig, gyors menetre meg föleg:) sok nőnek nincs ideje mert otthon sok dolga van főz, takarít, gyerekek stb..... megértem, kell segíteni neki az otthoni munkában, boldogabb is lesz és nem lesz fáradt és a kedvedre is tud tenni. Neki is kell idő mikor csak magával foglalkozik bent a fürdoszobában. És mindenki boldog lesz :::)))
17/19 anonim válasza:
Csak a rohadt előjáték ne kéne... akkor menne minden nap... de így sokszor inkább kiverem a fürdőben aztán alszom.
18/19 anonim válasza:
40 éve van partnerem. Azóta napi egyet szoktam. Kivéve persze az a kapcsolatok kezdeti szakaszát, mert akkor természetes a napi 4-5 szeretkezés. És kivéve az utóbbi két évet, mert most már csak heti egyszer tudom felcsigázni asszonykám kedvét. De amúgy a munka nem szokott hátráltató tényező lenni. Sőt! Ha egy férfi az imádott nővel szeretkezik, attól csak nő a munkakedve.
19/19 anonim válasza:
Akárhány, és addig, amíg mindketten elélvezünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!