Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó férfiak, mennyi időtök-energiátok jut szexre?
Dolgozó ferfiak...
Miert aki dolgozik az kevessebbet szexel,szerinted?
Ha Te egesz nap szexelnel akkor menj prostinak...
távkapcsolatban heti 1-3 találka volt és amikor volt lehetőség és kedv (főleg ez!), akkor simán
mivel ritkán volt, így elég hosszú menetek voltak, szeretem kiélvezni az egészet, meg nem is tudnék elmenni 5 perc alatt
ideális lenne heti 3-4 reggeli szex (max 1 órás, előjátékkal együtt), este/éjszaka vagy napközben még heti 5-6 (de ha minden adott akkor akár néha jóval több)
24F
Hááát, meló, meg gyerekek mellett heti 2 minőségi együttlét ha van az már ok., igényünk talán lenne valamivel többre, de energiánk meg lehetőségünk nem nagyon akad.
37F
Én a 3 válaszát osztom. Mert én pont úgy vagyok.
N
Párom rengeteget dolgozik
Alig pihen 3-4 órát és mehet is vissza
Szóval max heti 1x tudunk együtt lenni
Maga az aktus 10-15 perc
Előjátékkal és utójátékkal együtt 2 óra
23 N
Átérzem a kérdést eléggé. A munka nagyon széttudja darálni az embert. Akit éop szétdarált az lehet nem boldogságra itt olvasgat szexről, szóval nem foksz túl jó képet kapni.
Szerintem próbálj változtatni valamit a munkádban, akár munkahelyet. De komolyan
Sok különbség van munkahelyek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!