Dolgozó lányok, asszonyok! Nektek van elég időtök/energiátok a házimunkára a napi 8 óra munka után?
Ti nem vágytok vissza a háztartásbeli életformába, ahogy dédnagyanyáink éltek? (Persze, ha feltételezzük, hogy a családfő fizetése elegendő a család eltartására..)
30/L
Duplán ment a kérdés, bocsánat érte.
Ez a topik már reggel elkezdődött, itt tárgyaljuk tovább:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__1634888-dol..
A Szerkesztőket szeretném megkérni, hogy töröljék ezt a topikot. Reggel töröltem a listámból, de nem volt világos, hogy CSAK a saját listámból törlődik.
Egyértelműen nincs.
Csak valami más rovására.
18.15:
nekem minden nap megy a mosógépem, legalább egyszer :-)
Így munka mellett valóban fárasztó még a házimunka is. Viszont pár éve mikor itthon voltam, akkor meg annyira sok időm volt, hogy már unatkoztam. Már kínomban vasaltam. Aki ismer, az tudja, hogy nálam ez mit jelent:) Soha semmit sem vasalok. Utálok vasalni!!!
Akkor már inkább munka után a házimunka fáradtan. De az az időszak rémes volt. Viszont az is biztos, hogy egy porszemet sem lehetett találni akkoriban a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!