Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom undorítónak a csókolózást vagy van így más is? A szájra puszi elmegy.
Figyelt kérdés
20 múltam, de sose vonzott a csók dolog, a szex közben sem csinàlom. Túl nyálas és túl közelinek érzem a partnert. Kb bemászik az aurámba...máshogy nem tudom elmondani...
Több partnerem volt már, de egyikkel sem igényeltem a csókot.
2017. júl. 29. 19:17
32/36 Peter KK válasza:
Biztosan van más is így. Bizony minden a fejben/elmében dől el... hogy undorodsz/félsz-e az egértől, póktól, a csóktól, vagy faroktól, az is. (Van, aki ezzel pont fordítva van: csak csók, más semmi!) Mert minden információ az elménkbe érkezik és onnan is távozik. Például, hogy hol érzed a partnered magadhoz túl közelinek (testnedvekkel), s hol meg nem annyira...
34/36 anonim válasza:
Pedig a csókolózás az egyik legjobb érzés.. nagyon finom, intim..
35/36 anonim válasza:
Órákig tudnék csókolózni annyira jó.. volt már ilyen csak most nincs sajnos kivel pedig imádom
36/36 anonim válasza:
Utolsó vagyok, kort elfelejtettem írni, 32/N.
Fiatalabb korban 20 évesen is imádtam most is a csókolózást. Az intim, finom, gyengéd mozzanatok végett.. előjáték során is rendesen izgalomba hoz, benedvesedek tőle, de volt hogy szex nem volt csak csókolózás meg simi tehát petting,majdnem el is élveztem közben. Csak azért nem de a közelében voltam mert nekem erősebb csiklóstimu kell még ehhez, de a csókolózás meg az érzékeny helyeken történő simi fantasztikus volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!