Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom undorítónak a csókolózást vagy van így más is? A szájra puszi elmegy.
20 múltam, de sose vonzott a csók dolog, a szex közben sem csinàlom. Túl nyálas és túl közelinek érzem a partnert. Kb bemászik az aurámba...máshogy nem tudom elmondani...
Több partnerem volt már, de egyikkel sem igényeltem a csókot.
Csak egy kérdés: akkor te a szextől is undorodsz? Csak mert az kicsit közelebbi, mint egy csók.
Egyébként nem csak te vagy ilyen, biztos vannak még sokan. De ami engem illet, a csók az egyik legjobb dolog szerintem. De ízlések és pofonok...
Nem ! A szexet imádom , minden percét! Csak a csókot nem. Azt úgy kihagyom szivesen :D
A szex csodás dolog az tény, de nem érzem olyan intimnek a szexet egyeltalán .
"Kb bemászik az aurámba...máshogy nem tudom elmondani..."
De, a farka nem zavar, hogy belemászik az aurádba?
A szex tök más , mint a csók . Legalábbis sztem.
A szexet igénylem a csókot nem.
Mellesleg a szexben vannak pózok, szóval nincs mindig bele bújva a fejembe az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!