Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti undorítónak találjátok ha a fiúnak van egy relativ figyamszükülete?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 05:59
1/15 anonim válasza:
Nem de menjen vele dokihoz.mert szex közben fel szakadhat a bőr és neki fog fájni nem nekem.
2/15 A kérdező kommentje:
Nekem még soha nem szakadt fel és vszeg nem is fog, egyébként ha körülmetélik az jobb volna?
2017. jún. 8. 06:11
3/15 anonim válasza:
Nekem is van egy kicsi. Trljesen jól funkcionál, egyetlen esetben mutatkozik meg: amikor merev vagyok de nem tocsog az elő/hüvely nedvektől a farkam akkor nehezebb visszahúzni a bőrt a makkomra. Nem lehetetlen csak kicsit nehézkesebb. Nedvesen gond nélkül siklik
4/15 anonim válasza:
Igénytelenség. Hol van az a nagy bátorság ?
5/15 A kérdező kommentje:
Miféle bátorság? azt kérdeztem hogy undoriónak találjátok e vagy sem? és mióta igénytelenség egy rendelenesség?
2017. jún. 8. 06:27
6/15 anonim válasza:
A fitymaszűkület nem rendelenesség. A kisgyerekeknek azért szokták húzogatni a fitymájukat, hogy ne legyen szűkülete.
Csak a mai generáció szülői nem érnek rá ezért vam szinte minden második tininek ez a dolog.
7/15 anonim válasza:
Tévédés. De hogy kell egy kisgyereknek azért. Nem attól javul meg ha szűkülete van.
Az a bátorságod kisfiam hogy itt vered magad, nagy szád van , de az orvoshoz nem mersz elmenni. Mert még azt számold hozzá hogy vastagodni fog és akkor még nagyobb bajba leszel. Mert azt tudja mindenki hogy azért teszed fel a kérdést .
8/15 anonim válasza:
Miért nem méssz el egy szakorvoshoz? Hidd el neked lesz a jobb. Ettől komolyabb műtétektől nem kell tartani, nem hogy egy ilyen kicsitől. Ne félj tőle.
9/15 anonim válasza:
Én nem csaj vagyok,szimplán hetero pasi,de a lányok hogy nem hányják el magukat az olyan farkaktól amelyiknek fitymaszűkülete van. Dokihoz vele,de örülök hogy nekem nem kellett ilyen.
10/15 anonim válasza:
7-es Tévedés.
A letapadás ellen, amiből kialakulhat a fitymaszűkület, jó a húzogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!