Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok undorítónak?
De, annak tartom!
Nem vagyok prűd. 25 éves nő vagyok, 9 éve kapcsolatban.
Az ember a múltját nem változtathatja meg. Miért teszed összefüggésbe a házasságon belüli intimitást azzal, hogy azelőtt hány partnerem volt?
Az intimitás számomra nem függ össze azzal hogy a férjem előtt hány partnerem volt akár nekem akár neki. Neked miért függ össze?
Az intimitás nekem az, hogy kapcsolatunk alatt ne legyen 3. személy. Ha én tudok hűséges lenni, elvárom azt a páromtól is, ilyen egyszerű.
ma 12:32 igazad van!
Szerintem is ez volt régen is. Akkor szégyen volt az ilyesmi, arról nem lehetett beszélni, jobban kellett titkolni mint ma! Nem volt média, nem volt internet, tv, semmi sem, ahol ez áramolhatott.
Mert zavarna, ha a leendőbeli férjemnek, évekig tartó kapcsolata volt. Arra gondolnék, hogy az évek alatt hányszor, hogyan feküdt le azzal a nővel. De ez még mindig a jobbik eset, mint amikor válogatás nélkül emberek összefekszenek akárkivel.
Tudom, hogy a véleményemet nem sokan fogják osztani, nem is kell csupán kíváncsi vagyok, hogy mégis mások, hogy látják.
"Mert zavarna, ha a leendőbeli férjemnek, évekig tartó kapcsolata volt. Arra gondolnék, hogy az évek alatt hányszor, hogyan feküdt le azzal a nővel"
Ezt nem tudod kikerülni. Mi szerinted erre a megoldás? Térjünk vissza oda, hogy szex csak házasság után, vagy szerinted mi kellene hogy legyen???
Szerintem az embereknek igenis megkellenne válogatnia, hogy kivel fekszik össze. Egy csomószor olvastam már kérdéseket itt, hogy pl. nem korai-e lefeküdni valakivel 1 hónap után? És az emberek 99%-ának nem korai. 1 hónap után alig tudsz valakiről valamit, hogy feküdhetsz le vele??
Egyébként nem "onnan fúj a szél", hogy nekem még nem volt, mert már lefeküdtem volt barátommal, de nagyon megbántam, szakítottunk is (nem a szex miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!