Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom undorítónak a csókolózást vagy van így más is? A szájra puszi elmegy.
20 múltam, de sose vonzott a csók dolog, a szex közben sem csinàlom. Túl nyálas és túl közelinek érzem a partnert. Kb bemászik az aurámba...máshogy nem tudom elmondani...
Több partnerem volt már, de egyikkel sem igényeltem a csókot.
Vannak gondok a fejedben, de rendesen. Tehát a f..rok benned, az oké, az, feltételezem az orális szex is, de a csók, az nem?
Pedig nincs annál izgatóbb, mint hosszan és forrón csókolózni, aztán pedig egy nagyot szexelni. :)
29N
Biztosan -.-"
Csak egy kérdést tettem fel, hogy van e más is így.
Erre csak azt kapom, h kb nem vagyok normális.
Ennyi erőből mondhatnám, h a lábfétises embereknek vagy bárkinek, kiknek nem a megszokott a szexuális kultúrájuk , azoknak baj van a fejében.
Én elhiszem, h isteni csokolozni , de én nem erre vártam választ :)
Mert kva éretlen vagy érzelmileg! Nem szeretted őket! Csak kurtál velük.
Vagy aromantikus vagy.
Én bírom az ilyen csajokaz. Szexeljünk, de hagyjuk a romantikát - jeligére. :D :D Csak én férfiként általában kapok az arcomra a nőktől, hogy bezzeg engem csak a szex érdekel a lelkül meg nem.
Kérdező: fogadjunk nincs olyan szerencsém, hogy mi valaha találkozzunk. :(
Valóban nem aszexuális, de ezt elé számítva, ő teljes mértékben leírta az egészet! :)
A csók nem bír olyan nagy 'hűű de élvezem' érzéssel mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!