Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én tartom undorítónak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom undorítónak a csókolózást vagy van így más is? A szájra puszi elmegy.

Figyelt kérdés

20 múltam, de sose vonzott a csók dolog, a szex közben sem csinàlom. Túl nyálas és túl közelinek érzem a partnert. Kb bemászik az aurámba...máshogy nem tudom elmondani...

Több partnerem volt már, de egyikkel sem igényeltem a csókot.

2017. júl. 29. 19:17
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
* leszámítva
2017. júl. 30. 07:58
 22/36 anonim ***** válasza:
39%
Az az igazság, hogy minden fejben dől el... minden onnan indul ki...
2017. júl. 30. 08:01
 23/36 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség! :D de komolyan

Talan , aki esetleg meleg...annak is ezt mondanád?

2017. júl. 30. 08:03
 24/36 anonim ***** válasza:
#21 Köszönöm a tájékoztatást, de semmi újat nem mondtál sem nekem sem a kérdeződnek. Az aszexuálitást itt a jelen kontextusban kellene értelmezned, és akkor talán többre vinnéd mind okoskodás. A válaszolok már többször leribizlizték a kérdezőt csak mert hozzám hasonlóan őt ezt nem izgassa, olyan természetesnek veszik eztet hogy már- már aszexuális, utolsó ribizli akinek valami ellenvetése van ellene. Teljesen normális, megszokott dolog, de értsd már meg hogy az is úgyan olyan átlag ha neki nem tetszik, nekem sem. És ez volt a kérdés "csak én" nem, nem csak te.
2017. júl. 30. 08:04
 25/36 anonim ***** válasza:
70%

Igen képzeld el, azt, mert aki homoszexuális lett, annak is van valamilyen lelki illetve mentális előzménye. Szerinted mi a hülyeség abban hogy a dolgok fejben dőlnek el? Van aki pl látta a szüleit szex közben, és gyerek korától ez megmaradt benne, és rossz élményeket vált ki nála mind fejben, mind lelkileg, mert nem tudta hogyan dolgozza fel. Hülyeség mi? Nem, nem az.

Minden fejben dől. A gondolkodás meghatározza az ember életét. Ez adhat neki magabiztosságot, de ez emelhet benne gátakat is.

2017. júl. 30. 08:13
 26/36 anonim ***** válasza:
2017. júl. 30. 09:56
 27/36 anonim ***** válasza:
26%
Nem hallgatom meg róla a magyarázatod, miután azt állítod hogy a szexualitás is a "fejben dől el" :DD Ezzel kiállítottad a saját szegénységi bizonyítványod.
2017. júl. 30. 10:42
 28/36 anonim ***** válasza:
11%
Szerinted mi ingerli a testet? Mi veszi fel az ingereket? Neked a lábad ujja? Meg van a szegénységi bizonyítványod... ezt nem tudod...
2017. júl. 30. 10:47
 29/36 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem fejben dől el, nem mi irányítjuk!

Vagy, ha igen...akkor kérlek bizonyítsd már be! Legyél meleg, ha fejben dől el! ;)

2017. júl. 30. 11:13
 30/36 anonim ***** válasza:
82%

Én csak a fejben dől el dologra reagálnék: Igen, a melegséget is el lehet dönteni fejben szerintem.

De nézzünk egy kevésbé kényes kérdést..

Amikor tiszta olaj és egyéb dzsuva van a kezeden. Ha te olyan vagy, mint én vagyok, h irtóan zavar és azonnal meg akarom mosni. Viszont, ha fejben eldöntöm, hogy ez a helyzet, egy másik állapotot akarok a kosszal szemben i hozzáállásomban, akkor én speciel végiggondolom, h mi is van a kezemen. ridegen, tárgyilagosan. És tudomásul veszem az állapotot. Onnantól kezdve nem érdekel és elfogadom. Azt nem jelenteném ki, hogy mindenben képes az ember erre, de nagyon sok mindenben igen.

Van benned valami, ami miatt gusztustalannak találod a csókolózást. Ismerd meg magad és jöjj rá, hogy micsoda. Ezt dolgozd fel és keresd meg a jó tulajdonságokat. Pl. a szádat simogatja a másik ajka. Érzékiség..az, hogy maximálisan odafigyelnek rád. Ami téged meggyőz. Bár ha nincs akaraterő a dolog felé, akkor a falnak is lehet beszélni. Szóval ez is fejben dől el, hogy te akarsz ezzel foglalkozni, vagy csak társat keresel a furcsaságod elfogadásához.

2017. júl. 30. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!