Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom visszataszítónak azokat a fiatal pasikat, akik idősebb nővel akarnak összejönni? (A kérdés nem provokáció! Ha úgy érzed nem tudsz kultúrált, nem támadó választ írni akkor légy szíves NE válaszolj a kérdésemre! )
Magam sem tudom megmagyarázni ezt az érzést.
Persze tudom, hogy nagyon sok férfinak bejönnek az idős nők de a kérdésem csak is kizárólag azokra a fiúkra vonatkozik, akiknek CSAK az idősebb nők jönnek be.
Például ha meglátok itt egy olyan kérdést, amiben a fiatal fiúcska kapcsolatot akar például egy 40-es nővel.
Vagy ha hétköznapi életben egy alig 18 éves fiú arról áradozik, hogy megfektetne egy "milfet".
Múltkor is láttam, hogy egy kb. 19 éves srác kb. 45 éves nővel sétált kézenfogva. Először azt hittem az anyja. Nem is foglalkoztam vele.
Csak a barátnőim elkezdtek röhögni és akkor néztem meg jobban, hogyan fogják egymás kezét.
A nő az lehajtotta a fejét és látszott rajta, hogy szégyelli magát, a srác meg dacból felemelte a fejét jó magasra de látszott rajta, hogy ő is zavarban van.
Ilyenkor mindig elönt a szánalom és az undor a fiatal srácok iránt.
(Mielőtt valaki azzal jönne, hogy irigy vagyok: NEM! Válogathatok mindenféle korosztályban szóval nem erről van szó).
Nem akarom őket utálni de mégis...
71
Ez a jobbik eset.
most 19 éves éretlenke vagy. Lehet 40 évesen te is meghülyülsz egy 19-20 évesért...
Üdv: Imádom a Milfeket nevű felhasználó
73
Igyekszem majd úgy élni az életem, hogy ne kövessek el akkora baklövést.
Miért fáj ez neked? A korunkbeli nők általában vastagon lekuláznak minket, a fiatalabbak szerint (19-20 évesek) már öregek vagyunk, ráadásul agyfäszt kapok a mai 25 alatti nők viselkedésétől. Mindig is idősebb barátnőim voltak, egyszerűen velük voltam egy agyi, lelki szinten.
29F
Engem fordítva jobban zavar. Lenézem azokat a lányokat akik apjukkorabelivel jönnek össze. Rossz látni, hogy ilyen betegek is vannak....
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!