Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom visszataszítónak azokat a fiatal pasikat, akik idősebb nővel akarnak összejönni? (A kérdés nem provokáció! Ha úgy érzed nem tudsz kultúrált, nem támadó választ írni akkor légy szíves NE válaszolj a kérdésemre! )
Magam sem tudom megmagyarázni ezt az érzést.
Persze tudom, hogy nagyon sok férfinak bejönnek az idős nők de a kérdésem csak is kizárólag azokra a fiúkra vonatkozik, akiknek CSAK az idősebb nők jönnek be.
Például ha meglátok itt egy olyan kérdést, amiben a fiatal fiúcska kapcsolatot akar például egy 40-es nővel.
Vagy ha hétköznapi életben egy alig 18 éves fiú arról áradozik, hogy megfektetne egy "milfet".
Múltkor is láttam, hogy egy kb. 19 éves srác kb. 45 éves nővel sétált kézenfogva. Először azt hittem az anyja. Nem is foglalkoztam vele.
Csak a barátnőim elkezdtek röhögni és akkor néztem meg jobban, hogyan fogják egymás kezét.
A nő az lehajtotta a fejét és látszott rajta, hogy szégyelli magát, a srác meg dacból felemelte a fejét jó magasra de látszott rajta, hogy ő is zavarban van.
Ilyenkor mindig elönt a szánalom és az undor a fiatal srácok iránt.
(Mielőtt valaki azzal jönne, hogy irigy vagyok: NEM! Válogathatok mindenféle korosztályban szóval nem erről van szó).
Nem akarom őket utálni de mégis...
1
Fordítva nincs meg ez az érzés. Épp ez a fura.
Fogalmam sincs miért zavar téged, talán te is ezt szeretted volna de nem jött össze akkoriban.
Én sosem foglalkozok másokkal hogy ki kivel sétál fiúval lánnyal kutyával macskával....pont lexarom.
Foglalkozz te is inkább magaddal szerintem.
Biztos jól érezték magukat hogy kinevettétek őket elég nagy bunkóságra vall.
Te hány éves vagy egyébként?
19 meg 45:D az rettentő sok. De mondjuk egy 26 vagy 30 éves gyerek.... is érdekesen mutatna egy ilyen korú nővel, de inkább mint egy 19. Egyébként meg engem nem fog el az undor, ha nekik ez bejön....
Egyetértek veled, szánalmas!
De minden joguk megvan hozzá, nem szólhatunk bele mások életébe, annyit tehetünk, hogy ha nem tetszik, pl. utcán elfordítjuk a fejünket.
Ha családban van ilyen az más... ott érdemes elmondani az ellenérveinket, de beleszólni, sajnos akkor sem szólhatunk bele.
1-es vagyok. Ha fordítva nincs meg, akkor legyen meg. :)
Hidd el fordítva is tud vicces lenni, ahogy egy kiscsaj egy apja korú emberkével van. Egyébiránt persze nincs közünk hozzá.
Én nem nevettem ki őket!
Rajtam inkább a szánalom látszott. De igyekeztem nem feltűnően bámulni őket.
19 vagyok.
undorító ahogy itt 2szinüsködnek egyesek... 40-es nők alig várják ,hogy bepróbálkozzon egy fiatal srác náluk, az meg hogy szexelhetnek is velük maga az ötöslottó...
Mit álszenteskedtek itt ?
főleg ha elvált a nő, nála is csak a fiatal srácok jöhetnek szóba
mit kell itt mellébeszélni ?
az meg hogy kiröhögtétek őket, csak magatokat minősítettétek, nem kaptok f..sz. ??? talán azért röhögtetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!