Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom visszataszítónak azokat a fiatal pasikat, akik idősebb nővel akarnak összejönni? (A kérdés nem provokáció! Ha úgy érzed nem tudsz kultúrált, nem támadó választ írni akkor légy szíves NE válaszolj a kérdésemre! )
Magam sem tudom megmagyarázni ezt az érzést.
Persze tudom, hogy nagyon sok férfinak bejönnek az idős nők de a kérdésem csak is kizárólag azokra a fiúkra vonatkozik, akiknek CSAK az idősebb nők jönnek be.
Például ha meglátok itt egy olyan kérdést, amiben a fiatal fiúcska kapcsolatot akar például egy 40-es nővel.
Vagy ha hétköznapi életben egy alig 18 éves fiú arról áradozik, hogy megfektetne egy "milfet".
Múltkor is láttam, hogy egy kb. 19 éves srác kb. 45 éves nővel sétált kézenfogva. Először azt hittem az anyja. Nem is foglalkoztam vele.
Csak a barátnőim elkezdtek röhögni és akkor néztem meg jobban, hogyan fogják egymás kezét.
A nő az lehajtotta a fejét és látszott rajta, hogy szégyelli magát, a srác meg dacból felemelte a fejét jó magasra de látszott rajta, hogy ő is zavarban van.
Ilyenkor mindig elönt a szánalom és az undor a fiatal srácok iránt.
(Mielőtt valaki azzal jönne, hogy irigy vagyok: NEM! Válogathatok mindenféle korosztályban szóval nem erről van szó).
Nem akarom őket utálni de mégis...
39#
(A kérdés nem provokáció! Ha úgy érzed nem tudsz kultúrált, nem támadó választ írni akkor légy szíves NE válaszolj a kérdésemre! )
Köszi!
42
És hol írtam én azt, hogy voltam olyan korú férfival?
Na látod! Sehol.
Most az a bajod, én úgy vettem le a kis szövegedből
hogy az a 35% vagy fszom tudja hány százalék fiú, aki csakis a nála jóval idősebb nőkhöz vonzódik, nem téged akar😌
Nekem is tetszenek az idősebb lányok
de nyugi, adok neked is esélyt🙂😂
Engem pont nem érdekel a 30 fszod tudja hány szazalékos ürge.
Mindenki azt csinál, amit akar.
Én pedig azt tartok visszataszítónak, akit akarok. Ennyi.
Néhány ember nem remekel szövegértésből sajnos.
Én lennék az ?
Fiatal srácként csitrikkel nem kezdek,szóval esélytelen a kérdező nálam... ahogy írtam 38-55 év közötti Milfek a nyerők. pl: tegnap egy 46 éves Milfet dugtam és baromi jó volt.
Üdv : Imádom a Milfeket nevű felhasználó
"Miért tartom visszataszítónak"
Miért? Ez lenne a kérdés.
Gondoltam lesz itt valaki, aki tud nekem érdemi választ adni.
Erre csomó sértett kan írogat.
47
Igen, te.
Azt hiszi az egyik válaszoló, hogy bánt engem, hogy csak idős nőkkel állsz szóba. :)
Én neked nem írtam semmi sértőt
De sajnos ez ilyen oldal😂 ide trollok és unatkozó, gonosz, nem normális emberek járnak fel akik más emberek kedvét akarják elrontani..hogy miért az nem tudom
De persze vannak kedvesek is mint pl. én☺️😂
Kérdésre is válaszolva
egyszerű hogy miért tartod visszataszítónak
Mert az anyja lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!