Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők is kedvelik és igénylik a mellsimit, mellbimbó szopogatást?
Figyelt kérdés
Gondolom nem korfüggő, de mennyire jellemző, hogy idővel még fontosabbá válik a szexben.2017. júl. 24. 20:22
1/10 anonim válasza:
Csecsemő korodban nem szoptál eleget ?
2/10 A kérdező kommentje:
neked gondolom nem erogén zónád, akkor meg ne kommenteld
2017. júl. 24. 20:25
3/10 anonim válasza:
ez nem korfüggő..van aki szereti és igényli fiatalon és idősebb korában is és van aki soha, vagy nem elégedett a mellével és nem akarja hogy azt piszkálják stb :)
4/10 anonim válasza:
Sztem sem korfüggő. Van,akinek erogén zóna, az nyilván felizgul rá. Van,akinek nem érzékeny fiatalon sem.
5/10 A kérdező kommentje:
vagyis az eleve érzékeny mellű nők később is díjazzák a mellkényeztetést, max. ha nem elégedettek a mellükkel, akkor inkább elfojtják ezt a vágyukat.
2017. júl. 24. 20:40
6/10 anonim válasza:
Én 30 vagyok, a melleim mindig is full érzéktelenek voltak, engem kifejezetten untat ha a párom rajtuk babrál, kb hangulatgyilkos nekem
7/10 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. Hagyom a páromnak, mert ő szereti csinálni, de engem szarrá untat és közben teljesen elmegy a hangulatom a szextől, nehezen jön vissza utána, de hát neki meg fontos mert nagyon felizgatja.
8/10 A kérdező kommentje:
ez rossz lehet, most próbálok párhuzamot vonni, ha egy nő olyat csinál, ami viszont férfiként nem élvezetes, az mennyire lelombozó
2017. júl. 24. 21:17
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon izgató, igénylem.
42/N.
10/10 anonim válasza:
Engem mindig is izgatott. És igen, sokáig elnyomtam ezt magamban, mert nekem meg a volt férjemet nem érdekelte a dolog és utáltam magam érte, hogy nem vagyok elég jó. De most már szerencsére van kivel csinálni és engem kb percek alatt felizgat.
N 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!