Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom visszataszítónak azokat a fiatal pasikat, akik idősebb nővel akarnak összejönni? (A kérdés nem provokáció! Ha úgy érzed nem tudsz kultúrált, nem támadó választ írni akkor légy szíves NE válaszolj a kérdésemre! )
Magam sem tudom megmagyarázni ezt az érzést.
Persze tudom, hogy nagyon sok férfinak bejönnek az idős nők de a kérdésem csak is kizárólag azokra a fiúkra vonatkozik, akiknek CSAK az idősebb nők jönnek be.
Például ha meglátok itt egy olyan kérdést, amiben a fiatal fiúcska kapcsolatot akar például egy 40-es nővel.
Vagy ha hétköznapi életben egy alig 18 éves fiú arról áradozik, hogy megfektetne egy "milfet".
Múltkor is láttam, hogy egy kb. 19 éves srác kb. 45 éves nővel sétált kézenfogva. Először azt hittem az anyja. Nem is foglalkoztam vele.
Csak a barátnőim elkezdtek röhögni és akkor néztem meg jobban, hogyan fogják egymás kezét.
A nő az lehajtotta a fejét és látszott rajta, hogy szégyelli magát, a srác meg dacból felemelte a fejét jó magasra de látszott rajta, hogy ő is zavarban van.
Ilyenkor mindig elönt a szánalom és az undor a fiatal srácok iránt.
(Mielőtt valaki azzal jönne, hogy irigy vagyok: NEM! Válogathatok mindenféle korosztályban szóval nem erről van szó).
Nem akarom őket utálni de mégis...
19
Aranyom nem tudom. Nagyon feltűnő és...nem akarom így gondolni de mégis így gondolom....szánalmas.
Én személy szerint csak Milfekben gondolkozom. Nem is volt 38-nál fiatalabb.
Nekem 38-55- ig voltak Milfjeim. Ők az igazi nők !!!
Üdv: Imádom a Milfeket nevű felhasználó
Csóró gimis, egyetemista srácként mi pl. kur...nak tartottuk azokat a korunkbeli csajokat, akiknek 10 évvel idősebb pasasuk volt. Lenéztük az ilyen csajokat, hogy eladják magukat, hülyének tartottuk azokat a srácokat, akik egyetem után már mérnökként ilyen múltú csajt komolyabban vettek.
Szerintem téged is az zavar, hogy a 30-40-es nőt választó fiatal jóképű srácok, a könnyebb utat választják. Az ilyen nőket dughatják már megismerkedésük estéjén, nem kell nekik udvarolni, nem kell őket még egy fagyira vagy gyorséttermi kajára sem meghívniuk.És mivel egy-két 30-as eleji nő még jó bőr 20 éves nő szemével is, zavarja őket az, hogy emiatt nekik is kisebb elvárásaik lehetnek nekik tetsző srácokkal szemben, nem pedálozznak annyira értük, mert az idősebb csajok elkényelmesítik őket.
24
Oké, egészségedre. 😂😅
Üdv: A milf-imádók utálója
25
Igen-igen! Pontosan.
26
Igen. Pláne ha ezt a szerető férjével tesz boldog házasságban amibe egy taknyos nem fér bele. 👼😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!