Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális kisugárzás megszépíthet egy nőt? Ha egy nő nagyon kívánja, akkor az érezhető a kisugárzásában?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, alapvetően csinos, tiszta , jelenleg kb 10kg felesleggel ( 165cm 60kg) . Egy darabig szürke kisegérnek éreztem magam , de most egy ideje, kezdem nagyon felfedezni a nőiességem, öltözködésemen is tükröződik, és ezen kívül nagyon kívánom a szexet.
Mióta így van,azóta egyre többen észrevesznek,célozgatnak
...
Tehát szerintetek erezhető ez külső szemlélőként? :)
2017. júl. 25. 14:52
21/25 anonim válasza:
165 cm és 60 kg tökéletes, milyen feleslegről beszélsz? Ne poénkodj már! Egyébként igen, érződik egy nő kisugárzásán, ha vágyik a szeretkezésre és nincs is ezzel semmi baj, nagyon szexivé tudja tenni ez.
22/25 anonim válasza:
Nem.Nem szépít meg.Bàr valóban észrevehetik.De ha mondjuk adott egy kívànós, buta bànyarém,bizonyàra lesznek,akik kihasznàljàk majd ha ló nincs,szamàr is jó alapon.De erre ki vàgyik?
23/25 A kérdező kommentje:
#22 Ezeket a "bókokat" nekem szántad? :D
2017. júl. 26. 07:52
24/25 A kérdező kommentje:
#21 , köszönöm, bár én azért jobban éreztem magam 50kg-s súllyal, de valóban azért még nem vészes. :)
2017. júl. 26. 07:57
25/25 anonim válasza:
Érezhető, és izgató. De ettől nem lesz szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!