Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális kisugárzás megszépíthet egy nőt? Ha egy nő nagyon kívánja, akkor az érezhető a kisugárzásában?
24 éves nő vagyok, alapvetően csinos, tiszta , jelenleg kb 10kg felesleggel ( 165cm 60kg) . Egy darabig szürke kisegérnek éreztem magam , de most egy ideje, kezdem nagyon felfedezni a nőiességem, öltözködésemen is tükröződik, és ezen kívül nagyon kívánom a szexet.
Mióta így van,azóta egyre többen észrevesznek,célozgatnak
...
Tehát szerintetek erezhető ez külső szemlélőként? :)
Csak túlzásba ne ess... tudod!
Sok lány az útszélieket alulöltözi, utána meg azon picsog a szájacskája, hogy ő monden pasinak csak arra kell, és ezért a pasik milyen szemetek.
Pedig mi is csak tudjuk azt az aranyszabályt, hogy a forma követi a funkciót. (Kapcsolatra való nő vagy csak szimpla ágybetét.)
Ja, nem keresek partnert :D nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, engem a partner személye fog meg. Az meg itt nem látszik. :)
Csak foglalkoztatnak dolgok.
Azt mondod, hogy a személyiségem csak élőben látszik?
Hát akkor kérdező, nincs más választásod, mint találkozni velem! ;)
29/F
Nincs rajtad 10 kg felesleg.
Igen, a kisugárzás megszépíti az embert, nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!