Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexuális kisugárzás megszép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális kisugárzás megszépíthet egy nőt? Ha egy nő nagyon kívánja, akkor az érezhető a kisugárzásában?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, alapvetően csinos, tiszta , jelenleg kb 10kg felesleggel ( 165cm 60kg) . Egy darabig szürke kisegérnek éreztem magam , de most egy ideje, kezdem nagyon felfedezni a nőiességem, öltözködésemen is tükröződik, és ezen kívül nagyon kívánom a szexet.

Mióta így van,azóta egyre többen észrevesznek,célozgatnak

...

Tehát szerintetek erezhető ez külső szemlélőként? :)

2017. júl. 25. 14:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%
Igen persze fontos a pozitív kisugárzás. Azt mindenki szereti. Még szűz vagy?
2017. júl. 25. 14:55
 2/25 anonim ***** válasza:
14%
De szánalmas... már így keresel partnert?
2017. júl. 25. 14:56
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Igen. A boldogság szépít. Engem is többen észrevesznek, amikor látványosan jól érzem magam.
2017. júl. 25. 14:58
 4/25 anonim ***** válasza:
55%

Csak túlzásba ne ess... tudod!

Sok lány az útszélieket alulöltözi, utána meg azon picsog a szájacskája, hogy ő monden pasinak csak arra kell, és ezért a pasik milyen szemetek.

Pedig mi is csak tudjuk azt az aranyszabályt, hogy a forma követi a funkciót. (Kapcsolatra való nő vagy csak szimpla ágybetét.)

2017. júl. 25. 14:59
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szépség belülről is fakad...ha te szexinek, kívánatosnak és kívánósnak érzed magad, azt a férfiak megérzik rajtad.
2017. júl. 25. 15:01
 6/25 A kérdező kommentje:

Ja, nem keresek partnert :D nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, engem a partner személye fog meg. Az meg itt nem látszik. :)

Csak foglalkoztatnak dolgok.

2017. júl. 25. 15:07
 7/25 A kérdező kommentje:
#1 Nem, nem vagyok szűz :)
2017. júl. 25. 15:08
 8/25 A kérdező kommentje:
#4 Bankban dolgozom,protokoll szerint öltözködöm, nem kihívó. :)
2017. júl. 25. 15:09
 9/25 anonim ***** válasza:
78%

Azt mondod, hogy a személyiségem csak élőben látszik?

Hát akkor kérdező, nincs más választásod, mint találkozni velem! ;)

29/F

2017. júl. 25. 15:10
 10/25 anonim ***** válasza:
92%

Nincs rajtad 10 kg felesleg.

Igen, a kisugárzás megszépíti az embert, nemtől függetlenül.

2017. júl. 25. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!