Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális kisugárzás megszépíthet egy nőt? Ha egy nő nagyon kívánja, akkor az érezhető a kisugárzásában?
24 éves nő vagyok, alapvetően csinos, tiszta , jelenleg kb 10kg felesleggel ( 165cm 60kg) . Egy darabig szürke kisegérnek éreztem magam , de most egy ideje, kezdem nagyon felfedezni a nőiességem, öltözködésemen is tükröződik, és ezen kívül nagyon kívánom a szexet.
Mióta így van,azóta egyre többen észrevesznek,célozgatnak
...
Tehát szerintetek erezhető ez külső szemlélőként? :)
Magaslabda? Biztos engem láttál? Csak mert én most a melóhelyen vagyok, nem a teniszpályán. Arról nem beszélve, hogy a tollas jobban megy. ;)
Szóval egyel több ok, hogy összefussunk, úgy tudod kit kell majd figyelni. Te is szingli, én szintén páratlan vagyok, s ez utóbbinak köszönhető, hogy nemigen tudnál összekeverni mással! ^^
Ez a páratlan-szöveg tetszik, megjegyzem ;)
Jó fej vagy, de tudni kell, hogy annak ellenére hogy jelenleg tombolnak a vágyaim, nem vagyok könnyű préda. :)
Na ezt nem kellett volna írnod! Még inkább érdekes lettél, ha őszinte akarok lenni.
Az lenne igazán lehangoló, ha könnyű(vérű) lennél. Az olyan nők nagy részében csak annyi kihívás van, hogy ne kapjon el semmit az ember.
Na meg mi értelme a vadászatnak, ha a zsákmány kifekszik a puska elé? (Utóbbi mondatot nem félreérteni!!!)
Többeknek ijesztő? Ezek szerint nem a többek táborát erősítem. Éppen ellenkezőleg, nagyon is pozitívum, hogy esetleg a tomboló hormonokra alkalmazott terápiás kezelések közt is el lehetne tölteni értelmesen az időt Veled.
Ami azt illeti, imponáló az esély, ha egy nővel a hálószobai, nem alvással kapcsolatos dolgokon és a pláza-divat-szoli stb.-n kívül mondjuk Leonardót is meg tudom pendíteni. Engem például kifejezetten érdekelnek a művészetek, múzeumok, kultúra. A művészetek olyan szinten, hogy az alapfokú és középiskolai tanulmányok mellett amolyan délutáni szakkörös foglalkozás keretében elvégeztem egy 12 éves művészeti alapképzést rajz-festészet szakon. Sajnos csak most kezdek visszatérni a festős hobbimhoz, mert az egyetemi évek "sajnos" kivették a szabadidőmből ezt.
No de most nézem csak, hogy én lassan kisnovellát írok az életemből, miközben rólad még alig tudok valamit.
Folytathatjuk privátban is! Benne vagy? ;)
Rendben, folytassuk! :) a művészetek kifejezetten érdekelnek engem is.
És hatalmas a szöveged!! :) A tomboló hormonokra alkalmazott terápiás kezelések... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!