Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miben rejlik egy nő szexis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben rejlik egy nő szexis kisugárzása?

Figyelt kérdés
Jöhet bármi, amit gondoltok :)

2017. jún. 29. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ránézek és azonnal akarom.

Lehet ennek az alapja egy mosoly, egy pillantás, egy illat testrész..

2017. jún. 29. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
A stílusából, személyiségéből. Ki vagy segítve, mi? 😃
2017. jún. 29. 22:29
 3/12 A kérdező kommentje:

K.urvára, de köszi a válaszokat :)

Érdekes, amiket írtatok.

2017. jún. 29. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Stílus alatt a megfelelő nőies öltözködését, hajviseletet, kiegészítőket értem. Személyiségre meg intellektuális, humoros, de alapvetően egy komoly mentalitású, érzésvilágú nőre gondolok, akinek meg van még a gyermeki énje, világa is. Játékos, de tudja, mikor és hol hogyan kell viselkedni. Dióhéjban ennyi. Az intellektus nálam mindent visz, szexi lesz tőle.
2017. jún. 29. 22:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Klassz dolgokat írtál, köszi :)
2017. jún. 29. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Énnekem fogalmam sincs,mert lány vagyok,de leírom, ami eszembe jut ezzel kapcsolatban. Látszódik, hogy elégedett magával, nem stresszel semmin. Jól érzi magát a bőrében, ragyog a boldogságtól. Valahogy talán külsőleg is kinéz; ha érdekli is, akkor tisztában is van ezzel, vagy nemtom. Én ilyenekre gondolnék. Meg pl esetleg hogy szép nőies ruhákat hord, de az nem is feltétlenül kell, de adhat hozzá valószínűleg. Meg hogy szép a haja pl, nem tocsog a zsírtól. És pl látszik, hogy teljesen nőnek tudja érezni magát, képes átélni, átérezni teljesen a nőiességét, nincs, ami ebben akadályozza, gátolja, visszafogja. Talán pl jó családi háttere volt, ahol minimális volt a veszekedések száma, vagy nem is volt.
2017. jún. 29. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
A 4-es akár engem írt volna le. 😁😉
2017. jún. 29. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: tyűha, jegyben jársz?😬🙂
2017. jún. 29. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Kéri, hogy az arcára élvezzek, aztán a maradékot lenyalogatja a farkamról.
2017. jún. 29. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#7-es, nálam is passzoltak a leírtak.:) Ahogy olvastam "Catch the Soul" hozzászólását, őszintén szólva kissé meg is örültem, na meg csodálkoztam is, hogy ezek szerint vannak olyanok, akik számára tényleg szexi lennék/vagyok.

Na de elnézést az offért, én lányként tudok csak hozzászólni a kérdéshez, de az alapján, amit eddig láttam/tapasztaltam (nem személyesen), nekem mindig úgy tűnt, hogy általában attól lesz szexis kisugárzású egy nő, ha kellően magabiztos, de nincs elszállva magától, nem túl kihívóan, de azért tud flörtölni, kicsit kacérkodni, plusz a számára előnyös, csinos ruha, jó frizura sem mellékes. De egyébként ez is eléggé férfifüggő biztosan; ahogy mindenkinek más nőtípus számít igazán vonzónak, úgy nyilván mást tartanak igazán szexisnek is. :) Ahogy persze mi nők/lányok is különböző típusú, viselkedésű, kinézetű, stb. férfiakat tartunk szexinek, vonzónak.

2017. jún. 29. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!